Κυριακή , 22 Ιούλιος 2018

Έξαλλος ο δημαρχάρας Kωνσταντέλος με τον Αλέξη Τσίπρα – Γιατί τον αγνοούν από το Μαξίμου και δεν του σηκώνουν ούτε το τηλέφωνο!

Άκαπρες παραμένουν οι προσπάθειες του υπερδήμαρχου Κωνσταντέλου προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, από τον οποίο προσπαθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό να ζητήσει μια χάρη αλλά…ο Αλέξης τον αγνοεί επιδεικτικά.

Ο Κωνσταντέλος (υπερ-δήμαρχος) έχει βαλθεί να αποδείξει σε όλους τη δύναμη που διαθέτει μέσα από τον θεσμικό του ρόλο, δυστυχώς όμως αυτήν τη φορά δεν του βγαίνει με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

Έχει πάρει προσωπικά λοιπόν την υπόθεση σχετικά με το κλείσιμο του ΙΕΚ Βάρης, προσπαθεί (ζορίζεται ειλικρινά) με κάθε τρόπο να έρθει σε επαφή με τον πρωθυπουργό για να τον παρακαλέσει να μην κλείσει το ΙΕΚ ,αλλά φαίνεται, και μέσα από τις επιστολές που έχει στείλει στο Μαξίμου, πως τον αγνοούν επιδεικτικά.

Παρά τις επανειλημμένες επιστολές και τα τηλεφωνήματα στα γραφεία της Κυβέρνησης,οι κυβερνώντες αρνούνται να του απαντήσουν, απαξιώνοντας (;) έτσι τον θεσμό (πιστεύετε στον θεσμό αγαπητέ;;;) της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και για αυτόν τον λόγο η επιστολή ήταν σε ιδιαίτερα έντονο ύφος.

Με παρεμβάσεις του ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Υπουργό και τον Υφυπουργό να αναθεωρηθεί η απόφαση αναστολής λειτουργίας του Δημόσιου ΙΕΚ.

Ποιος όμως θα ακούσει έναν δήμαρχο μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της πόλης του και όχι το κοινό συμφέρον;

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον Κωνσταντέλο στην απόφαση να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, να ζητήσει την παρέμβαση του για να συνεχίσει να λειτουργεί το ΙΕΚ Βάρης. Φυσικά και δεν τα κατάφερε αλλά ούτε και θα τα καταφέρει, όπως όλα δείχνουν.

Τέλος, ο Δήμαρχος εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Πρωθυπουργός θα ανταποκριθεί τελικά στην έκκληση του Δήμου (Κωνσταντέλου), θα παρέμβει για την αναθεώρηση της απόφασης που κλείνει το ΙΕΚ, και με τον τρόπο αυτόν θα ικανοποιήσει τις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και θα διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία της Κυβέρνησης.

Σχόλιο: Την ώρα μόνο να μας πει ο κ.δημαρχάρας, για να το γράψουμε πρώτοι…

Διαβάστε τις επιστολές οργής του Κωνσταντέλου