Τετάρτη , 20 Ιούνιος 2018

Αγέρωχος με το εθνικό φρόνημα στα…ύψη ο επίορκος στην παρέλαση

Πρώτη μούρη (όχι στο… Καβούρι) ο επίορκος στη μαθητική παρέλαση. Γραβατωμένος και με ύφος χιλίων καρδηναλίων έδωσε το παρόν και παρακολούθησε τη νεολαία να παρελαύνει, χειροκροτώντας με βλέμμα αγέρωχο, τη στιγμή που ο ίδιος είναι βουτηγμένος στην παρανομία και τη λαμογιά..

Μια εικόνα πρόκληση μετά το σκάνδαλο που έγινε γνωστό και που σχετίζεται με τον χρηματισμό και τις…τριγωνικές του σχέσεις με επιχειρηματία της περιοχής του.

Αντί να ψάξει λαγούμι να κρυφτεί με τόσα ατιμωτικά αδικήματα που έχει διαπράξει, όπως: Δωροληψία, Κατάχρηση Εξουσίας και καραμπινάτη περίπτωση Παράβασης Καθήκοντος, είχε το απύθμενο θράσσος να εμφανιστεί στους συμπολίτες του και να καμαρώνει σα «γύφτικο σκεπάρνι» (όπως λέει κι ο λαός μας) με τους γνωστούς αυλικούς-γλυφτρόνια τριγύρω του, που τρέμουν την ώρα που θα αποκαλυφθεί το όνομα του εκλεκτού τους και αγωνιούν για τις καρέκλες τους, ενώ γνωρίζουν καλύτερα απ’ τον καθένα τα…”κατορθώματα” του απατεώνα Δημάρχου τους.

Αυτό είναι το δείγμα της “ποιότητας” των ανθρώπων που εμείς οι ίδιοι ψηφίζουμε για να μας διοικούν…!

Ο εν λόγω λοιπόν Δήμαρχος με την επίορκη δράση του και τους μαφιόζικους τρόπους, έχει καταφέρει να διοικεί σήμερα έναν μεγάλο και εύρωστο δήμο τον οποίο εκμεταλεύεται για να εισπράττει από όπου μυρίζει …χρήμα.

Μάλιστα για να καταλάβετε το ποιόν του, χρησιμοποιεί δημοσιοσχετίστικα κολπάκια του κώλου, προκειμένου να ξεκαρφωθεί στους υποψιασμένους και καχύποπτους πια συνεργάτες του και την ίδια στιγμή τρώει τα λυσακά του, απειλεί θεούς και δαίμονες (με φόρα από το βουνό…) και νυχθημερόν ψάχνει τρόπο ο αλιτήριος να εξαφανίσει από το προσκήνιο τον άνθρωπο που τον ξεσκέπασε και που έχει στα χέρια του όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν ενώπιον του εισαγγελέα.

Μετά την τελευταία του κατινίστικη απόπειρα (η οποία προκάλεσε πολύ γέλιο σε όλους τους εμπλεκόμενους) να ζητήσει τη μεσολάβηση ισχυρής πολιτικής προσωπικότητας για να τον βγάλουν απ’ τη μέση , αυτή τη φορά ο αρχινταβατζής άσκησε βέτο στην κλίκα του να απομονώσουν τον πληροφοριοδότη, να του γυρίσουν την πλάτη και να τον αναγκάσουν έτσι να παραιτηθεί του έργου του και ο ίδιος να παραμείνει “στον αφρό”. (επίσης κλαίμε από τα γέλια)

Ως εδώ!!! Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ο αρχιληστής της πλάκας θα λογοδοτήσει…ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ;;; ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΟΜΙΕΣ  ΕΝΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ;;;

Κλείνοντας θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον θρασύδειλο εκβιαστάκο, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βλάψει ανθρώπους που τον ευεργέτησαν και του χάρισαν τη δόξα που απολαμβάνει σήμερα:

Δε φοβόμαστε, Δεν κάνουμε πίσω, Δεν υποκύπτουμε σε νταβατζήδες του κώλου, Δεν ιδρώνει το αυτί μας από απειλές!

Είναι ενημερωμένες οι αρχές, (σε περίπτωση που κάτι συμβεί στον άνθρωπο που στοχοποίησε από την πρώτη κιόλας στιγμή) οι οποίες και ακούνε πλέον και βλέπουνε τις συναναστροφές του κακοποιού αιρετού.

Τον διαβεβαιώνουμε, πως θα είμαστε οι πρώτοι που θα καταθέσουμε, με ακλόνητα στοιχεία, σε οποιαδήποτε Εκτελεστική Αρχή μας καλέσει, για να στείλουμε στη φυλακή αυτό το ΚΑΘΑΡΜΑ, που δε διστάζει ακόμα και σήμερα να παριστάνει την αθώα περιστερά στα χαϊβάνια που έχει γύρω του.

Σαφώς έχουν κι αυτοί τεράστια ευθύνη που τον υποθάλπουν και τον στηρίζουν, κλείνοντας τα μάτια στα εγκλήματα που διαπράττει σε βάρος των συμπολιτών του.