Κυριακή , 22 Απρίλιος 2018

Αναρχοάπλυτο σκουλίκι φοράει την κουκούλα και «παραδίδει» μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας μέσα από τη σελίδα γνωστού τρανσέξουαλ!

Του Γιάννη Κ.Μπάσταρδου…Μας σφυρίξανε, πως ο γνωστός 3vitikos εκβιαστάκος με τα ματομπούκαλα (έχει πάρει και από εμάς χρήματα και ακόμα τον ψάχνει ο λογιστής μας να μας δώσει την απόδειξη) που διεκδικεί τον τίτλο του δημοσιογράφου παριστάνοντας τον αγαπητικό στη νεαρή εκδότρια, είχε το θράσος μέσα από ένα προφίλ στο fb, το οποίο διατηρεί ένα αιρμαφρόδιτο και αντιαισθητικό Homo erectus, να λογοκρίνει το ρεπορτάζ μας που αφορά στο μεγάλο σκάνδαλο κατασπάθισης δημοσίου χρήματος στον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, για το οποίο πρώτοι γράψαμε-αναδείξαμε πριν από αρκετό καιρό και το οποίο προκάλεσε την παρέμβαση των Αρχών.

Μάλιστα το ρεπορτάζ μας ήταν άκρως αποκαλυπτικό και μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral στο διαδίκτυο!

Ο αγαπητικός της εκδοτούλας όμως, μέσα από ένα παραλήρημα ακροαριστερής μαλάκυνσης εγκεφάλου, προσπάθησε  να πείσει το κοινό του ( δύο,τρείς μπαχαλάκιδες-αργόσχολους έχει που σχολιάζουν στο συγκεκριμένο προφίλ παριστάνοντας του τιμητές της περιοχής ), πως το ρεπορτάζ μας είναι ανυπόστατο.

Μάλιστα ο χαζούλης ανεπάγγελτος φιλολογάκος, με τον οποίο γελάνε ακόμα και οι πέτρες, θέτει και κάποια επιχειρήματα μέσα από οποία προσπαθεί να πείσει τους ημέτερους χαζούς συνομιλητές του, πως το άρθρο του anatropionline.gr  εμπεριέχει ισχυρισμούς που θα μπορούσαν να κριθούν ως «συκοφαντικοί».

Αβάντα στον εκβιαστή φιλολογάκο, κάνει συνεχώς ένα αιρμαφρόδιτο ανδρίκελο που  διαχειρίζεται μια αμφι-σελιδούλα στο fb, ο οποίος συχνά πυκνά εκθιάζει τη γραφή του αλητάκου, την οποία μάλιστα φιλοξενεί με δέος στη σελίδα του είτε σε μορφή σχολιου, είτε σε μορφή «ρεπορτάζ».

Ενημερώνουμε τον αναρχοάπλυτο πα-τέρας, πως κάποια στιγμή-όταν θα βρούμε χρόνο-θα ασχοληθούμε και μαζί του. Θα ξεσκονίσουμε το ανταρσυακό του παρελθόν και θα του βγάλουμε ΟΛΑ τ’ άπλυτα στη φόρα. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στις σεξουαλικές του προτιμήσεις…αλλά στο κατάμαυρο χρήμα που εισπράττει μηνιαίος, για να εκτελεί συμβόλαια λάσπης κατά ευυπόληπτων πολιτών.

Να τον χαίρεται η οικογένειά του και κυρίως η γυναικούλα του που είναι και εκπαιδευτικός σε σχολείο της περιοχής!!!

Οι συντάκτες του anatropionline.gr, έχοντας επίγνωση των όσων γράφονται καθημερινά στο διαδίκτυο και όχι μόνο, από σαλτιμπάγκους της δήθεν ενημέρωσης, αισθάνονται την ανάγκη να σας πουν, πως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σελίδες που επισκέπτεστε, γιατί οι αρουραίοι του διαδικτύου, που βρήκαν χώρο και τρύπωσαν, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα, υποβαθμίζοντας την έννοια της λέξης  «ρεπορτάζ «, την  οποία μάλιστα  χρησιμοποιούν για να κάνουν το ψώνιο τους, αλλά και για να εισπράττουν μαύρο χρήμα!