Παρασκευή , 19 Οκτώβριος 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για αδικοχαμένο Ζαφειρόπουλο: 5 βαρυποινίτες έστειλαν τους εκτελεστές – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του anatropionline.gr, η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές  πηγές, είναι θέμα ημερών ακόμα και ωρών να ξεκαθαριστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας και να εξυχνιαστεί τελικά αυτό το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, έχουν αδιάσειστα στοιχεία για τους δύο δράστες της δολοφονίας, οι οποίοι είναι αλβανικής υπηκοότητας, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια κενά για να συμπληρωθεί το παζλ, σε ότι αφορά τους ηθικούς αυτουργούς.

Στο πλαίσιο αυτό μεταφέρθηκαν χτες στην Ασφάλεια πέντε ισοβίτες και βαρυποινίτες Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού, οι οποίοι εξετάστηκαν ως ύποπτοι και στη συνέχεια οδηγήθηκαν και πάλι στις φυλακές.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι έγκλειστοι στις φυλακές έστειλαν τους δύο φυσικούς αυτουργούς στον 52χρονο δικηγόρο με σκοπό να τον πιέσουν να παρέμβει σε πελάτη του με τον οποίο είχαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» και εκείνοι τον δολοφόνησαν, πιθανότατα στην προσπάθειά τους να τον εκφοβίσουν.