Δευτέρα , 18 Φεβρουάριος 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο κρυφός έρωτας της νεαρής εκδότριας με παντρεμένο “δημοσιογραφο” που εργάζεται στην εφημερίδα της

Του Δ.Παπαγεωργίου…Οργιάζουν οι φήμες στα Νότια Προάστια που θέλουν νεαρή εκδότρια να έχει αναπτύξει πολύ στενές…σχέσεις με παντρεμένο “δημοσιογράφο” που εργάζεται γι αυτήν.

Τα κρυφά ραντεβουδάκια του παράνομου ζευγαριού εντίνονται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό και μάλιστα οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι που δε διστάζουν να το δείχνουν.

Ο “δημοσιογράφος” (καμία σχέση δεν έχει με το επάγγελμα αλλά κονομάει εκβιάζοντας) αν και παντρεμένος, είναι τόσο ερωτευμένος με την αφεντικίνα του σε σημείο τέτοιο που πολλές φορές όταν βρίσκεται μαζί της δημοσίως είναι  άκρως διαχητικός,  αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν σε γνωστό καφέ της Βούλας, όπου εκεί οι δυό τους συναντήθηκαν και συζήτησαν αρκετή ώρα με το πρόσχημα του επαγγελματικού ραντεβού.

Όσοι ξέρουν για τη σχέση αυτή μιλούν για έναν κεραυνοβόλο έρωτα ο οποίος δημιουργήθηκε, μέσα στον χώρο εργασίας τους, αλλά κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει καθώς εκείνος είναι παντρεμένος κι έχει αποκτήσει από τον γάμο του παιδιά.

email: [email protected]