Τετάρτη , 20 Φεβρουάριος 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εξώδικα και μηνύσεις σε Δημοτικό Σύμβουλο για αρπαγή ζώου

Το anatropionline.gr έχει στην κατοχή του το εξώδικο που απέστειλε η πρώην σύντροφος τού δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης, σε μεγάλο δήμο των Νοτίων Προσαστίων, σ’ εκείνον, ο οποίος μετά το χωρισμό του, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια μέσα από το δικόγραφο, κρατάει παράνομα το κατοικίδιό της στο σπίτι του.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η νεαρή γυναίκα προσπάθησε μετά τον χωρισμό της να πάρει πίσω το σκυλάκι της, το οποίο σύμφωνα με την ίδια της ανήκει και είναι δώρο από τη μητέρα της, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να της το επιστρέψει, δίχως να της εξηγεί το γιατί και μάλιστα σήμερα έχει φτάσει στο σημείο να ανεβάζει στο διαδίκτυο φωτογραφίες δικές του παρέα με το κατοικίδιο που δεν του ανήκει.

Το anatropionline δημοσιεύει σήμερα το εξώδικο που κοινοποίησε μέσω δικαστικού επιμελητή η  ιδιοκτήτρια του ζώου, με το οποίο ζητά νόμιμα πλέον από τον αιρετό να της το επιστρέψει.

Μέχρι σήμερα ο προκλητικός νεαρός και εκλεγμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση (είχε λάβει μέρος και στις εθνικές εκλογές χωρίς ωστόσο να καταφέρει τίποτα το ιδιαίτερο) δε φαίνεται να έχει ευαισθητοποιηθεί παρ΄όλες τις νόμιμες ενέργειες της ιδιοκτήτριας του ζώου, γι αυτό και μέσα στην εβδομάδα η ίδια θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του, με προσφυγή στον εισαγγελέα υπηρεσίας, καταθέτοντας μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα για αρπαγή ζώου.

Είναι λυπηρό πάντως τέτοιου είδους άνθρωποι να συμμετέχουν στα κοινά και μάλιστα να έχουν να καταφέρει να πάρουν ρόλους που μέσα απ΄αυτούς θα πρέπει να αγωνίζονται καθημερινά για να βελτιώνεται η καθημερινότητα των συμπολιτών τους!

Εκεί λοιπόν που τελειώνει το ρεπορτάζ, αρχίζει το έργο της διακιοσύνης…