Τρίτη , 23 Οκτώβριος 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δήμαρχος των 3Β Γρ. Κωνσταντέλλος πρώτο τραπέζι πίστα! (Bίντεο-Φωτογραφίες)

Μέτα τη δημόσια οργή κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντινέα, ο οποίος επέλεξε να διασκεδάσει στην Πάολα κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας, για τον άδικο χαμό 24 συνανθρώπων μας που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στη Μάνδρα Αττικής, άλλος ένας πολιτικός της τοπικής αυτοδιοίκησης, εντοπίστηκε από τον τηλεοπτικό φακό να διασκεδάζει πρώτο τραπέζι πίστα.

Πρόκειται για τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο τον οποίο ο φακός συνέλαβε να διασκεδάζει παρέα με τη σύζυγό του σε νυχτερινό μαγαζί όπου εμαφανίζεται ο λαϊκός τροβαδούρος Τ. Βοσκόπουλος, λίγες μόλις μέρες μετά την εθνική τραγωδία που συντάραξε όλη τη χώρα καθώς επίσης και λίγες μέρες μετά τον θάνατο του στενού του συνεργάτη και αντιδήμαρχου των 3Β, Φιλάρετου Χατζηστεφάνου.

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, στο αποκαλυπτικό βίντεο και τις φωτογραφίες  που εξασφάλισε αποκλειστικά το anatropionline.gr, o Γρ. Κωνσταντέλλος κάθεται στην πρώτη καρέκλα που βρίσκεται στο βάθος αριστερά της οθόνης, ενώ απέναντί του είναι η σύζυγός του. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος φαίνεται να υποδέχεται στο τραπέζι του και κάποιους άλλους φίλους του, κι έτσι όλοι μαζί κάτω από τις μουσικές επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου, διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.