Δευτέρα , 18 Φεβρουάριος 2019

Αποκλειστικό-ΒΟΜΒΑ! Έκαναν φτερά από το αμαξοστάσιο δήμου των Νοτίων 16.000 λίτρα καυσίμων!!!

Ο Εισαγγελέας ακούει; Σε μεγάλο παραλιακό δήμο της Αττικής, οι αρμόδιοι υπάλληλοι πραγματοποίησαν έλεγχο και μετά από μια σύντομη απογραφή ανακάλυψαν πως 16.οοο λίτρα καυσίμων έχουν κάνει… φτερά από το αμαξοστάσιο της υπηρεσίας.

Μετρούσαν και ξαναμετρούσαν και δεν τους έβγαιναν οι αριθμοί. Ενημερώθηκε αμέσως ο αρμόδιος προιστάμενος ο οποίος μετέβη στον όρχο όπου και διαπίστωσε πως οι αριθμοί δεν έβγαιναν, βάσει των παραστατικών.

Επί τόπου ενημερώθηκε και ο δήμαρχος, όπως μαθαίνουμε, ωστόσο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, ο ίδιος δε φαίνεται να μην έχει αντιδράσει ανάλογα, ελπίζοντας πως το θέμα θα …ξεχαστεί.

Η υπόθεση αυτή πάντως τείνει να πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς μιλάμε για αρκετές χιλιάδες ευρώ που ζημιώνουν τον δήμο και τους δημότες.

Σύμφωνα με  αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης μετά από καταγγελία, ενημερώθηκαν και αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις.

Να πούμε ότι ο συγκεκριμένος δήμος κατά το παρελθόν έχει προκαλέσει ξανά την παρέμβαση των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για άλλες υποθέσεις.