Δευτέρα , 18 Φεβρουάριος 2019

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΩΜΟΓΕΡΟΣ!! Aποπλανούσε παιδιά και κρυβόταν – Υπάρχει κι άλλος και είναι Νηπιαγωγός στα Νότια Προάστια

Δεκτό έγινε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών το αίτημα της Ασφάλειας να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 60χρονου που είχε συλληφθεί στις 5 Ιανουαρίου μετά από καταγγελίες των γονέων δύο 12χρονων παιδιών σε βάρος των οποίων έκανε ασελγείς πράξεις στις 9 Δεκεμβρίου και ενός ακόμη 12χρονου που είχε ξεφύγει από τα χέρια του την ίδια ημέρα και στην ίδια περιοχή.

Με Διάταξη του εισαγγελέα, ανακοινώθηκε ότι πρόκειται για τον Μάριο Πασσαλή του Δούκα και της Δέσποινας, που γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1957 στην Ξάνθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση παιδιών τα οποία συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι και τα 14 έτη κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα και καθ’ υποτροπή σε βαθμό κακουργήματος.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του διερευνώντας καταγγελίες που είχαν γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου μέσω του facebook, ότι προσπαθούσε να αποπλανήσει ανήλικα παιδιά στην πόλη των Σερρών και επιβεβαιώθηκαν από τους γονείς των ανηλίκων. Σε μια από τις αναρτήσεις στο Ίντερνετ, αναφερόταν ότι ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί στο παρελθόν σε άλλη πόλη για παρόμοιες υποθέσεις!

Οι άνδρες της Ασφάλειας «ξεσκόνισαν» τους φακέλους με τις συλλήψεις παιδόφιλων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και ξεχώρισαν όσους είναι εκτός φυλακής και ταίριαζαν με τις περιγραφές των θυμάτων. Έτσι, κατέληξαν στον 60χρονο και τον βρήκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι του σε πόλη της Θράκης. Ο Πασσαλής αρνήθηκε κάθε σχέση με τις επιθέσεις εναντίον παιδιών στις Σέρρες, ωστόσο αναγκάστηκε να ομολογήσει όταν τα τρία 12χρονα παιδιά κλήθηκαν στην Ασφάλεια και τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα!

Τα στοιχεία του δόθηκαν στην δημοσιότητα επειδή οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν δρούσε μόνο στις Σέρρες, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και ελπίζουν να αναγνωριστεί από τις φωτογραφίες του.

Ωστόσο και  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, υπάρχει άλλο ένα τέτοιο ΚΑΘΑΡΜΑ και μάλιστα Νηπιαγωγός  στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων, όπου σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, οι οποίες έχουν φτάσει στα γραφεία της ιστοσελίδας μας, ασελγεί  σε βάρος νηπίων κατά τη διάρκεια του σχολείου, χωρίς να τον ενοχλεί κανείς.

Ο ίδιος μάλιστα για να αποτρέψει τυχόν καταγγελίες εις βάρος του, διαδίδει πως δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς γιατί, όπως λέει,  έχει υψηλές γνωριμίες στο Μαξίμου… Θορυβημένοι οι γονείς ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα καθώς και τη σύλληψη του παιδόφιλου.

Serres-paidofilos

Serres-paidofilos2

Serres-paidofilos3