Τρίτη , 23 Οκτώβριος 2018

Βαρύτατες κατηγορίες για στενό συνεργάτη του Γρ.Κωνσταντέλλου από την δικηγόρο Τίνα Κουτρουβίδου

Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα που αναφέρεται σε στενό συνεργάτη  του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, το οποίο δημοσίευσε  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (FΒ) η γνωστή δικηγόρος στη περιοχή των 3Β, Τίνα Κουτρουβίδου.

Η κ.Κουτρουβίδου εξαπολύει βαριές κατηγορίες,τις οποίες δεν υιοθετούμε σαν ιστοσελίδα, κατά του συνεργάτη τού Δημάρχου, για υπεξαίρεση και κατάχρηση χρημάτων από επιχείρηση που εργαζόταν εκείνος στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Μάλιστα η γνωστή και μάχιμη δικηγόρος δε διστάζει να χαρακτηρίσει τον υπεύθυνο τύπου του δήμου ως κλέφτη και να ασκήσει δριμεία κριτική στο πρόσωπου του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την επιλογή του αυτή.

Διαβάστε τα όσα περιγράφει η κ.Κουτρουβίδου στην προσωπική της σελίδας, μεγάλης επισκεψιμότητας στο FB, τα οποία θα το ξαναγράψουμε πως δεν υιοθετούμε.

 

«Σύμφωνα με ιδιοκτήτη μπαρ-εστιατορίου στην Αργυρούπολη, ο κ. Αργύρης Παξινός, στενός συνεργάτης του Δημάρχου, ανέλαβε τη διαχείριση του εν λόγω καταστήματος και τα λεφτά του ταμείου αντί να τα διαθέτει στις προσήκουσες πληρωμές, τα έβαζε στην τσέπη … 
Στην Αργυρούπολη τον κυνηγάει ο χασάπης, ο μανάβης και λοιποί εξαπατηθέντες …
Αυτή η πράξη ονομάζεται υπεξαίρεση και είναι αδίκημα του κοινού ποινικού δικαίου !!!
Ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε μετά από όλα αυτά να κλείσει το μαγαζί του και να βρεθεί υπόλογος ο ίδιος απέναντι στους προμηθευτές που φέσωσε ο κ. ΠΑΞΙΝΟΣ …
Ιδού το ποιόν του στενού συνεργάτη του Δημάρχου …
Χτυπάει τεράστια καμπάνα για τους κλέφτες που διαχειρίζονται τον Δήμο μας …
Καλώ όλους τους προμηθευτές Αργυρούπολης που φέσωσε ο κ. ΠΑΞΙΝΟΣ να καταθέσουν τη μαρτυρία τους, γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ασκούν δημόσια εξουσία, τελικά αποδεικνύονται ότι τελούν αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου κατ’εκξακολούθηση (κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη κλπ !!!).»