Τετάρτη , 20 Ιούνιος 2018

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

Θρήνος για τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και την οικογένειά του, καθώς την Παρασκευή το μεσημέρι της 16ης Δεκεμβρίου, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Δημήτρης Κωνσταντέλλος.
Τα δυσάρεστα νέα μεταφέρθηκαν στον Δήμαρχο δια τηλεφώνου, κι ενώ εκείνη τη στιγμή ο ίδιος προέδρευε σε επιτροπή του Δήμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άκουσε το θλιβερό νέο πάγωσε, σηκώθηκε από την καρέκλα, ζήτησε να διακοπεί η συνεδρίαση και φανερά συντετριμμένος, όπως ήταν, αποχώρησε κατευθυνόμενος προς το γραφείο του.
Όπως έγραψε και ο ίδιος  σε ανάρτησή του, στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έζησε 49 χρόνια δίπλα στον (Στρατηγό) πατέρα του, νιώθοντας τυχερός και ευλογημένος.
Τον χαρακτήρισε σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος του έδειξε και του δίδαξε σημαντικά πράγματα, που ο ίδιος θα τα έχει σαν πυξίδα στη ζωή του.
Σ’ ένα άλλο σημείο της ανάρτησης, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφέρει και κάτι άλλο που έμαθε από τον πατέρα του και που σίγουρα έχει σημαδέψει τη μνήμη του: Αυτό του να είσαι Δίκαιος και Αξιοπρεπής.
Ενώ, στο τέλος της δημοσίευσης, τον ευχαριστεί που υπήρξε στη ζωή του το απόλυτο σημείο αναφοράς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Η νεκρώσιμος ακουλουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα  19 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, στον  Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου. στο Πανόραμα Βούλας.  
Διαβάστε την ανάρτηση του Γρ.Κωνσταντέλλου
Καλό σου ταξίδι γλυκέ μου πατέρα. Το να ζήσω 49 χρόνια δίπλα σου, έναν τόσο εξαιρετικό και σπουδαίο άνθρωπο όπως ήσουν πολυαγαπημένε μου πατέρα, είναι μεγάλη τύχη και ευλογία. Από χθες, που έφυγες από κοντά μας, είμαστε φτωχότεροι. Το φως που έδωσες στη ζωή μας και τα όσα μας έδειξες και δίδαξες με το παράδειγμα σου, θα συνεχίσουν να αποτελούν την πυξίδα της ζωής μας.

Πατέρα μου έμαθες το πόσο σπουδαίο και σημαντικό είναι να είναι κάποιος δίκαιος και αξιοπρεπής και προσπαθώ να σε μιμηθώ όσο καλύτερα γίνεται. Με στήριξες και εξ’ αιτίας σου έγινα αυτό που είμαι, εγώ και τα άλλα παιδιά. Η σπουδαία λεβέντικη και αξιοπρεπής ζωή σου θα είναι ο φάρος της ζωής μου. Στο υπόσχομαι. Σε ευχαριστώ που υπήρξες στη ζωή μας το απόλυτο σημείο αναφοράς.


Συνεχίζουμε και οι τρεις γιοι σου με γνώμονα αυτό που πάντα μας έλεγες:

«Δε λυγίζουμε ποτέ, δεν σταματάμε με τίποτα και όταν πέφτουμε, σηκωνόμαστε και συνεχίζουμε».