Δευτέρα , 10 Δεκέμβριος 2018

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο αξιωματικός – πιστολέρο εν ώρα δράσης…

Πριν από λίγες ημέρες το Armyvoice.gr αποκάλυψε την δίωξη που έχει υποστεί αξιωματικός, επειδή τόλμησε να γράψει την άποψή του στο Facebook για τις πλημμύρες στην Δυτική Αττική.

Χωρίς επίκληση της στρατιωτικής του ιδιότητας, στηλίτευσε το γεγονός ότι κανείς παράγων (υπουργός, βουλευτής, δήμαρχος ή περιφερειάρχης ανεξαρτήτως κομμάτων) δεν έχει παραιτηθεί μετά από 23 νεκρούς από νεροποντή.

Τα σχόλια ήταν μη κομματικά και άγγιζαν ευρύτερα θέματα όπως η ανάληψη ευθυνών και η ηθική σε σχέση με τον πολιτικό ρεαλισμό. Κάποιοι από την Κυβέρνηση αλλά και η Στρατιωτική Ηγεσία ενοχλήθηκε.

Διατάχθηκε ΕΔΕ και ο αξιωματικός έλαβε «συμπτωματικά» (σύμφωνα με το ΓΕΝ) απόσπαση, για άλλη υπηρεσία!

Το γεγονός ότι πρόκειται για επιλεκτική δίωξη, ενισχύεται από τα νέα στοιχεία που φέρνει σήμερα στο δημοσιότητα το Armyvoice.gr.

Άλλος αξιωματικός, ο οποίος υπηρετεί στο στρατιωτικό γραφείο Αρχηγού Γενικού Επιτελείου, δημοσιεύει χωρίς να υφίσταται κάποιο πρόβλημα,  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις επιδόσεις του στη …σκοποβολή, αλλά και τις πολιτικές του απόψεις, καλώντας μάλιστα τον κόσμο να ταχθεί υπέρ συγκεκριμένου πολιτικού και να εμποδίσει την ψήφο σε άλλον.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός, όπως θα δείτε στο video, γιόρτασε την είσοδο του 2017 με πυροβολισμούς, από κάποιο μπαλκόνι και βιντεοσκόπησε την δραστηριότητά του, για να την μοιραστεί στη συνέχεια με τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Θα αφήσουμε στην άκρη το θέμα της χρήσης όπλου μέσα σε πόλη και εάν αυτό συνάδει με την ιδιότητα ενός αξιωματικού και θα θέσουμε σοβαρά ερωτήματα για την άλλη του δραστηριότητα.

Ο ίδιος αξιωματικός, την προεκλογική περίοδο στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, είχε αναλάβει την προώθηση συγκεκριμένου υποψηφίου και μέσω των κοινωνικών δικτύων έκανε προεκλογικό αγώνα ώστε να πείσει τον κόσμο να ψηφίσει αυτόν και να εμποδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης σε άλλον πολιτικό!