Δευτέρα , 10 Δεκέμβριος 2018

ΒΟΜΒΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ στο Ανατρεπτικό Δελτίο: ΠΡΟΣΟΧΗ! KΑΤΑΣΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ  ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ!

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ.

ΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ» ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΑΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ».  ΕΝΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ.

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.

ΑΝΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ -ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. ΜΙΑ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑΞΥ ΛΗΣΤΩΝ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΞΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ  ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ», ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ»  ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.