Τετάρτη , 20 Ιούνιος 2018

Δήμαρχος απειλεί γνωστό δημοσιογράφο – Διατυμπανίζει πως θα του κάνει μεγάλο κακό

Γνωστό δημοσιογράφο απειλεί Δήμαρχος, ο οποίος εμφανίζεται συχνά πυκνά σε τηλεοπτικούς δέκτες, καθώς πιστεύει πως ο δημοσιογράφος έχει προβεί το τελευταίο διάστημα σε σημαντικές αποκαλύψεις σε βάρος του, που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα όχι μόνο στα μάτια των συνεργατών του, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία, η οποία πλέον συζητάει για τα… κατορθώματά του.

Οι αποκαλύψεις μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, βρίσκονται στη διαδικασία διερεύνησης από τις αρμόδιες αρχές.

Ο δήμοσιογράφος γίνεται καθημερινά δέκτης διαφόρων πληροφοριών από φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι του συνιστούν να προσέχει ιδιαίτερα τον Απατεώνα-Δήμαρχο, γιατί σε συζητήσεις, στις οποίες έχει τύχει να είναι οι ίδιοι  μπροστά, έχουν ακούσει τον αιρετό να μιλάει με μίσος για εκείνον!!!

Ωστόσο τον συμβούλεψαν να προσέχει πολύ – ακόμα και για τη ζωή του – καθώς ο αδίστακτος-Δήμαρχος ψάχνει οποιοδήποτε τρόπο για να τον βλάψει.

Οι πληροφορίες πάντως είναι καλά διασταυρωμένες και ενισχύουν τη βασιμότητά τους οι κινήσεις-πανικού του συγκεκριμένου αιρετού, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε το θράσσος να τηλεφωνήσει σε πολύ γνωστό πολιτικό πρόσωπο  και να του ζητήσει, εκλιπαρώντας τον, να μεσολαβήσει για να απομακρυνθεί ο δημοσιογράφος από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά.

Ο δημοσιογράφος, αν και δεν ιδρώνει το αυτάκι του από απειλές και τραμπουκισμούς, αναγκάστηκε να επισκεθφεί τις αρχές, παρουσία τρίτων…  και να καταθέσει όλα αυτά που καθημερινά φτάνουν στ’ αυτιά του.

Συνεχίζεται…