Δευτέρα , 18 Φεβρουάριος 2019

ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ! ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ» …

Με ενδιαφέρον παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό τα όσα είπε σήμερα το πρωί ο Δ. Καμμένος στον Γ. Παπαδάκη και την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αίσθηση η ρήση του βουλευτή για σχηματισμό μιας νέας πολιτικής δύναμης για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Ξεκαθάρισε αρχικά ότι «δεν είμαστε φασίστες, ούτε πατριδοκάπηλοι, η Δεξιά πρέπει να απενοχοποιηθεί» και πως «η χώρα χρειάζεται ηγέτη».«Ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος, ο Κρανιδιώτης και η αφεντιά μου», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος σε πιθανή συνεργασία και ζήτησε να γίνουν δημοσκοπήσεις τον Φεβρουάριο «για να δούμε που πάμε». Όπως ο ίδιος εκτιμά το ποσοστό της συνεργασίας, «χωρίς το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι περίπου στο 12%».

Τέλος, είπε πως «αν η δημοσκόπηση δίνει Φαήλο ή Καρατζαφέρη ή Βελόπουλο», για τη θέση του ηγέτη, «θα κάνουμε όλοι πίσω».

Όπως ήταν φυσικό στραφήκαμε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για κάποιο σχόλιο.

Κύκλοι του Πρόεδρου, Κ. Βελόπουλου είπαν ότι εμείς δεν σχολιάζουμε δηλώσεις άλλων και κυρίως όταν δεν υφίσταται θέμα και επαναλαμβάνουμε ότι έτσι και αλλιώς δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις, παρά την πανθομολογούμενη δυναμική του κόμματος.