Δευτέρα , 18 Φεβρουάριος 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρευνα της ΕΚΑΜ μέσα στον Κορυδαλλό σε “Γοργοποταμίτη” – Τι βρέθηκε -Σε online σύνδεση με … λάπτοπ από το κελί

Αιφνιδιαστική έρευνα πραγματοποιήθηκε τη νύχτα από αστυνομικούς της ΕΚΑΜ και της ασφάλειας στο κελί του βαρυποινίτη Φάμπιο Ντούσκο, μετά από εισαγγελική παραγγελία. Προηγήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε σχετική καταγγελία για κατοχή ακόμη και εξαρτημάτων όπλων, που ενδεχομένως να χρησιμοποιούνταν σε απόπειρα απόδρασης, ή ακόμη και σε ομηρία.

Και μπορεί όπλα να μην βρέθηκαν, εντοπίστηκαν όμως δύο με τρία λάπτοπ, τα οποία μάλιστα ήταν σε … online σύνδεση!!! Κατά την έρευνα βρέθηκαν επίσης αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα, γάντζοι και άλλα αντικείμενα ευρέως διαδεδομένα στις φυλακές.

Ο Φάμπιο Ντούσκο που κατά μία εκδοχή παραμένει τελειως παράτυπα στις φυλακες Κορυδαλλου, είχε καταδικαστεί για την απόπειρα απόδρασης ανατίναξης του μανδρότοιχου των φυλακών σύμφωνα με  το σχάδιο Γοργοπόταμος.

Αστυνομικός, που μίλησε στο bloko.gr σημειώνει μεταξύ άλλων: “Πρώτη φορώ βρίσκεται λάπτοπ στις φυλακές! Η ‘ερευνα όπως φαίνεται απέτρεψε τελευταία στιγμή μια αιματηρή απόδραση. Εξετάζεται πως ο συγκεκριμένος ισοβίτης καταδικασμένος για δολοφονίες και τρομοκρατία βρισκόταν χωρίς κανένα λόγο στις φυλακές Κορυδαλλού και μάλιστα στην Α ακτίνα όπου το 2015 είχε σχεδιαστεί ο γοργοπόταμος. Επιτέλους κάποιοι υπεύθυνοι άρχισαν να κάνουν τη δουλειά τους…”