Τετάρτη , 12 Δεκέμβριος 2018

Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης: Καθαρή η διαδικασία δημοπράτησης του Αναψυκτηρίου στο γήπεδο Βάρης- Στη δικαιοσύνη οι ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!

Τέλος στα σαθρά, συκοφαντικά και άκρως ψευδή σενάρια που ενέπλεκαν πρ.σύμβουλο του ΟΑΠΠΑ και τη σύζυγό του σε «παράνομη» διαδικασία δημοπράτησης Κυλικείου, που βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο «Μπαγλατζή»στη Βάρη, βάζει και το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Σύμφωνα με την  υπ’ αριθμ 174/Α/2017 έκθεση του, το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, διαπιστώνει πως δεν υπήρξε κανένα επιλήψιμο εύρημα στο θέμα της μίσθωσης του αναψυκτηρίου στο Αθλητικό Κέντρο «Κ. Μπαγλατζής» στη Βάρη.

Συγκεκριμένα, η έκθεση ελέγχου εξέτασε ενδελεχώς την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου, την αδειοδότησή του (σ.σ.: Δεν προέκυψε αδειοδότηση, καθώς ο δήμαρχος αρνήθηκε να υπογράψει τον πλήρη φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος, για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει… για τούς οποίους τώρα καλείται να δώσει εξηγήσεις στις αρμόδιες δικαστικές αρχές…), τη σφράγισή του στη συνέχεια, την αποβολή του μισθωτή από το μίσθιο και τέλος την επανεκμίσθωσή του. Το πόρισμα καταλήγει ότι όλες οι ενέργειες τόσο του Δήμου, όσο και του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ) ήταν σύννομες.

Η έκθεση αυτή επιβεβαιώνει, επίσης, περίτρανα την αντίστοιχη έκθεση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, η οποία έλαβε χώρα μετά από καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης, Κούκη, ο οποίος με λασπολογίες και ψευδή επιχειρήματα προσπάθησε να διαπομπεύσει δημοσίως τον σύμβουλου του ΟΑΠΠΑ και τη σύζυγό του-επιχειρηματία, αφήνοντας υπονοούμενα σε βάρος τους για αδιαφανείς διαδικασίες και για ευνοϊκή μεταχείρησή τους από τον Δήμο, επειδή ο σύζυγος ήταν μέλος του Οργανισμού Αθλητισμού Παιδικής Αγωγής των 3Β.

Το πόρισμα καταλήγει πως όλες οι ενέργειες του Δήμου και του Νομικού Προσώπου, έγιναν σύμφωνα με τον νόμο και έτσι ξεκαθαρίστηκε οριστικά το θέμα αυτό και μπήκαν στη θέση τους όλοι όσοι θεώρησαν πως έβγαλαν «λαβράκι» γα να καταφέρουν να «πιέσουν»… πρόσωπα και καταστάσεις. Όπως για παράδειγμα ο ιδιοκτήτης ενός τοπικού μπλόκ, που δανειζόμενος τον τίτλο του δημοσιογράφου και ο οποίος παίρνει διαφήμιση από την εταιρεία του Κούκη (τα συμπεράσματα δικά σας…), δημοσίευε επανειλημμένως ανυπόστατα και συκοφαντικά «ρεπορτάζ» κατά της διαχειρίστριας της εταιρείας και του συζύγου της.

Στον χορό των δήθεν μεγάλων αποκαλύψεων είχαν λάβει μέρος, με μεγάλη όρεξη, και οι ιδιοκτήτες της τοπικής εφημερίδας «Εβδόμη». Συγεκριμένα η… συντάκτρια στο φύλλο της 4ης Ιουνίου 2016, στη σελίδα 9, στην οποία φιλοξενείται η στήλη της με τίτλο «Απ’ το καρφί στο πέταλο», αφήνει σαφείς αιχμές για το αδιάβλητο της διαδικασίας μίσθωσης, γράφωντας χαρακτηριστικά πως «ξέρουμε πως γίνονται αυτά» και στη συνέχεια απευθυνόμενη στον δήμαρχο, αναφέρει τα εξής: «Μα κύριε δήμαρχε, το θέμα μας δεν είναι αυτό. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά θα πρέπει και να φαίνεται, και εδώ δε φαίνεται. Δε νοείται ο σύμβουλος της 3μελούς επιτροπής να παίρνει τη δημοπρασία έστω μέσω της συζύγου του».

Τα λιβελογραφήματα και το μένος της ηλικιωμένης συντάκτριας εναντίων του συγκεκριμένου συμβούλου και της συζύγου του δε σταματησαν εκεί. Αν και πεπειραμένη στο δημοτικό ρεπορτάζ, υποπίπτει σε άλλο ένα δημοσιογραφικό παράπτωμα και στο φύλο της 17ης Ιανουαρίου του 2017, με τίτλο «Επαληθευόμαστε για τις μισθώσεις δημοτικών κτιρίων στα 3Β», στη σελίδα 7 της εφημερίδας, αφήνει ξανά να εννοηθεί πως η μίσθωση πήγε με παρατυπίες στα χέρια του συμβούλου, ο οποίος μάλιστα όπως γράφει η ίδια, φέσωσε και τον δήμο αφού δεν πλήρωνε τα ενοίκια (σ.σ.: Σύμφωνα με το πόρισμα δεν είναι ούτε αυτός, ούτε και η γυναίκα του μισθώτρια του ακινήτου και τα μισθώματα έχουν πληρωθεί στο ακέραιο στον ΟΑΠΠΑ) και γι’ αυτό του έκαναν έξωση!

Αυτά και άλλα πολλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο ακίνητο, που όλα, όπως αποδείχθηκε είχαν στόχο να βλάψουν προσωπικά, ηθικά και επαγγελματικά το συγκεκριμένο μέλος του ΟΑΠΠΑ και τη σύζυγό του.

Τον λόγο όμως πλέον έχει η δικαιοσύνη, αφού η διαχειρίστρια εταιρεία και συγκεκριμένα η επιχειρηματίας μαζί με τον σύζυγό της προσφεύγουν στη διακαιοσύνη, καταθέτοντας αγωγή σε βάρος όλων αυτών που τους κατασυκοφάντησαν και τους δυσφήμησαν με ψευδή και ανυπόστατα επιχειρήματα.

Έτσι τόσο η συντάκτρια της εφημερίδας, όσο και όλοι οι εμπελκόμενοι θα κληθούν σύντομα να αποδείξουν κατά πόσο όλα αυτά που έγραφαν και με κάθε τρόπο διέδιδαν είναι αληθή ή όχι! Και να είστε σίγουρα θα βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων…