Τετάρτη , 20 Ιούνιος 2018

Επιστολή διαμαρτυρίας από τον βουλευτή κ.Μαυρωτά προς το anatropionline.gr

Με αφορμή το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η ιστοσελίδα μας  με τίτλο «Μαυρωτάς προς Τόσκα: Πόσοι αστυνομικοί φυλάνε πολιτικούς και επιχειρηματίες; – Eσένα πόσοι σε φυλάνε υποκριτή Μαυρωτά;;;», συντάκτης τού anatropionline.gr, δέχθηκε στο προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, email από τον κ. Μαυρωτά (βουλευτής Ποτάμι), ο οποίος ζήτησε επανόρθωση σε ότι αφορά στο θέμα φύλαξής του από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ., όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Αν ισχύουν τα όσα περιγράφει ο κ.Μαυρωτάς στην επιστολή που έστειλε στον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Γραμμένο, ότι δηλαδή αρνήθηκε να έχει από την πρώτη στιγμή αστυνομικούς για την προσωπική του ασφάλεια, τότε ζητάμε, εν μέρει, ένα μεγάλο συγνώμη προς εκείνον και δίνουμε συγχαρητήρια για την κίνησή του αυτή.

Σαφώς και θα επανορθώσουμε ακόμη και τον τίτλο του δημοσιεύματος. Αναγκαζόμαστε όμως να αναφέρουμε τη λέξη «εν μέρει» και λυπούμαστε βαθύτητα γι αυτό, καθώς τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο ρεπορτάζ φαίνεται να ισχύουν, αφού όσο κι αν ψάξαμε, δε βρήκαμε πουθενά την παραμικρή δημοσίευση ή έρωτηση του βουλευτή που να αναφέρεται στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και άλλοι δήμοι, μετά και την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ.

Και φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο  στην περιφέρεια στην οποία εκλέγεται βουλευτής ο κ.Μαυρωτάς. Μιλάμε για τις περισσότερες πόλεις της χώρας, οι οποίες αντιμετωπίζουν τεράστια πρόβληματα εγκληματικότητας και για τις οποίες ουδείς εκλεκτός εκ του κοινοβουλίου αναφέρεται ή δείχνει ιδιαίτερο ζήλο, όπως ο κ.Μαυρωτάς δείχνει για την πόλη του και μόνο! Κι εκεί είναι η ένστασή μας κ.Μαυρωτά. Γιατί οι βουλευτές κ.Μαυρωτά έχουν την ιερά υποχρέωση:

  1. Να ασκούν τα καθήκοντά τους με αμεροληψία, ανιδιοτέλεια, αντικειμενικότητα και αλληλοσεβασμό.
  2. Να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, κατ’ αποκλεισμό της εξυπηρέτησης σε βάρος του, οποιουδήποτε οικονομικού ή άλλου προσωπικού συμφέροντος ή οφέλους υπέρ αυτών των ιδίων ή τρίτων προσώπων.

Εμείς, κ.Μαυρωτά, είμαστε υπέρμαχοι της συλλογικής προσπάθειας και όχι της… επιμέρους. Το αναφέρετε κι εσείς άλλωστε στο βιβλίο σας με τίτλο «Το θεώρημα της επτάδας»!

Διαβάστε το email του βουλευτή προς τον συντάκτη του anatropionline.gr

κ. Γραμμένε παρακαλώ να επανορθώσετε στο δημοσίευμά σας http://anatropionline.gr/%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF/ που με αφορά ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ γιατί ακριβώς πιστεύω ότι είναι περισσότερο χρήσιμοι στις υπηρεσίες τους. Και επειδή αυτό είναι γνωστό http://www.notioanatolika.gr/parapol/10205-poios-vouleftis-attikis-den-exei-astynomiko-frouro-afougkrazomenos-tin-anagki-ton-politon-gia-asfaleia ως έγκυρος δημοσιογράφος απορώ πώς σας διέφυγε. Και αυτό αν δεν το καταλάβατε είναι και το νόημα της ερώτησής μου γιατί μετά τη συνένωση των τμημάτων των 3Β και πάλι δεν επαρκεί το προσωπικό με τις αποσπάσεις μεταθέσεις που έχει υποστεί Παρακαλώ λοιπόν να το επανορθώσετε και να το διευκρινίσετε αυτό με κάποιο post στο site σας.

φιλικά Γιώργος Μαυρωτάς