Τρίτη , 23 Οκτώβριος 2018

Καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας η Μπ. Μπαζιάνα – Ξεκινά σήμερα τη διδασκαλία

Την πρώτη της ημέρα στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα έχει σήμερα η Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία ξεκινά στις 2 το μεσημέρι τη διδασκαλία του μαθήματος «Δίκτυα 1″, μέσα σε μια πραγματικά… πρωτόγνωρη εικόνα για το τριτοβάθμιο ίδρυμα.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες του Kozanimedia, το μεσημέρι το κτίριο όπου στεγάζεται το… ΤΜΤΠ θα γεμίσει δημοσιογραφικά και τηλεοπτικά συνεργεία, με το ενδιαφέρον των μεγάλων ΜΜΕ για την «πρεμιέρα» μαθημάτων της συζύγου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να είναι είναι τεράστιο.

Το πρόγραμμα του Τμήματος προβλεπει πως η κυρία Μπαζιάνα θα διδάσκει κάθε Δευτέρα, για το πρώτο εξάμηνο σπουδών, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ, εργαστήριο και θεωρία του μαθήματος «Δίκτυα 1».

Όλα δείχνουν πως θα φτάνει αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα και από εκεί θα μεταβαίνει οδικώς προς την Κοζάνη, από την οποία θα κάνει την αντίστροφη διαδρομή μετά το τέλος των μαθημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, η κ. Μπαζιάνα την πρώτη ημέρα των μαθημάτων, θα συνοδεύεται από άντρες της προσωπικής της ασφάλειας, ενώ διακριτικά εμφανής θα είναι η παρουσία (για κάθε ενδεχόμενο) και αστυνομικής δύναμης από την Ασφάλεια και το Α.Τ. Κοζάνης, περιμετρικά του κτιρίου.