Τετάρτη , 20 Ιούνιος 2018

Καταγγελίες φωτιά για τον Δήμαρχο που αβαντάρει σοβαρές παρανομίες επιχειρηματιών μαζικής εστίασης

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες για τον δημοσιοσχετίστα Δήμαρχο, ο οποίος «βάζει πλάτη» για τους κολλητούς του («φορτωμένοι»επιχειρηματίες μαζικής εστίασης) καλύπτοντάς τους καραμπινάτες παρανομίες που διαπράττουν σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές του anatroponline.gr, πρόσφατα έγινε αυτοψία των αρχών σε ακίνητο που περιήλθε στην κατοχή επιχειρηματία μετά από διαγωνισμό και διαπιστώθηκαν σημαντικές πολεοδομικές παραβάσεις, τις οποίες η δημοτική αρχή αν και γνώριζε…σφύριζε αδιάφορα!!!

Στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα λίγα μέτρα πιο κάτω, σ’ ένα έλλο δημοτικό ακίνητο, διαπιστώθηκαν όχι μόνο πολεοδομικές παραβάσεις αλλά και η κοπή υπεραιωνόβιων δέντρων, χωρίς την επίσημη άδεια-απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Την παράνομη κοπή δέντρων – για την οποία οι υπεύθυνοι μπορεί να διωχθούν ακόμα και ποινικά – κατείγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο σύμβουλος της αντιπολίτευσης, χωρίς ωστόσο να πάρει καμία επίσημη απάντηση από τη Δημοτική Αρχή.

Όπως κατείγγειλε ο σύμβουλος στην ιστοσελίδα μας , τα πεύκα βρίσκονταν εντός του ακινήτου που λειτουργούσε παλαιότερα ως καντίνα, η οποία όμως γκρεμίστηκε σχεδόν ολοκληρωτικά και στη θέση της δεσπόζει πλέον, με τις ευλογίες του Δημάρχου, ένα νεο κτίσμα αρκετών τετραγωνικών μέτρων.

Ο σύμβουλος δεσμεύτηκε να μας παραχωρήσει φωτογραφίες-ντοκουμέντο και τις επόμενες ημέρες θα σας τις παρουσιάσουμε, που δείχνουν πως στο σημείο υπήρχαν δέντρα, τα οποία στη συνέχεια θυσιάστηκαν για να εξυπηρετήσουν την ανέγερση του πολυτελούς εστιατορίου.