Πέμπτη , 17 Ιανουάριος 2019

Κλαίρη Σαραντάκου: Διαψεύδω κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν να είμαι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Αγαπητοί φίλοι

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και παρόλο που σε όλες τις ανακοινώσεις μου στις εφημερίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερα ξεκάθαρα ότι δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, συνεχίζουν να κυκλοφορούν φήμες ότι πρόσκειμαι σε συγκεκριμένο συνδυασμό και «υποψήφιο» υποθετικά Δήμαρχο. Σημειώστε ότι οι δημοτικές εκλογές είναι μετά από ενάμιση χρόνο και κανείς δεν γνωρίζει από τώρα ποιοι θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι.

Αναγκάζομαι λοιπόν για άλλη μία φορά να επαναλάβω ότι:

1.      Κανείς δεν ανήκει πουθενά, πόσο μάλλον εγώ που έχω συμμετάσχει σε δημοτικές εκλογές με τρεις διαφορετικές παρατάξεις.

2.      Δεν πρόκειται και δε με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, ειδικά εάν εκλεγώ Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ γιατί δεν θα είναι θεμιτό και δεοντολογικό.

3.      Κατά το διάστημα που ήμουν μέλος του ΔΣ της ΔΗΜΤΟ σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε, η μεταχείριση τόσο των βουλευτών της περιφέρειάς μας όσο και των δημοτικών παρατάξεων, ήταν ίση και δεν προβλήθηκε κανείς λιγότερο ή περισσότερο.

Αυτό προτίθεμαι να πράξω σε περίπτωση που θα εκλεγώ Πρόεδρος, αφού όπως έχω ήδη τονίσει καμία σχέση δεν έχουν τα δημοτικά με τα κομματικά δρώμενα. Τη συγκεκριμένη περίοδο είναι επιτακτική ανάγκη να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Νέα Δημοκρατία και κανέναν άλλον.

Ευχαριστώ

ΚΛΑΙΡΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ