Κυριακή , 22 Ιούλιος 2018

ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ… ΔΗΜΟΤΩΝ

Χίλιες και μια διακαιολογίες παρουσίασε στο περασμένο Δ.Σ, (έτσι κάνει όταν θέλει να μαζέψει τ’ασυμάζευτα) ο δημαρχάρας-ιπτάμενος-αστροναύτης(?) Κωνσταντέλλος, για να στείλει στο πυρ το εξώτερον τον χριστουγιεννιάτικο στολισμό, ο οποίος στοίχισε μια μικρή περιουσία στου δημότες των 3Β. Και λέμε «στοίχισε», καθώς ασχέτως αν τα χρήματα ήταν δωρεά ή όχι, θα μπορούσαν να έχουν δοθεί για να καλύψουν κάποιες άλλες μεγαλύτερες ανάγκες του δήμου, ή να έχουν δοθεί σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες της περιοχής που τα είχαν μεγαλύτερη ανάγκη και όχι να πεταχθούν στον κάλαθο των αχρήστων επειδή ο κύριος αυτός έκανε λάθος επιλογή.

Ξεχάστε λοιπόν τον  στολισμό που κοσμούσε τις γιορτινές μέρες την κοσμοπολίτικη περιοχή των 3Β, καθώς σύμφωνα με τον Κωνσταντέλλο, ήταν ένας τεράστιος μπελάς αφού για να τον εγκαταστήσουν και μετά να τον ξεστήσουν οι υπάλληλοι του δήμου, απαιτούσε πολλά οχήματα και προσωπικό, κάτι που ήταν ασύμφορο.

Μην ανησυχείτε όμως φίλοι μου. Ο εργατικός και φιλέσπλαχνος δήμαρχος – Κωνστεντέλλος ο οποίος αγαπάει,τιμά και υπηρετεί με πίστη και αφοσίωση τους συμπολίτες του, δε θα μπορούσε να αφήσει αστόλιστη την πόλη του. Γι αυτό και στο Δημοτικό Συμβούλιο εισηγήθηκε και τελικά πήρε την απόφαση να δαπανηθούν 100.000 ευρώ !!!!!!!!!! από το δημοτικό ταμείο για την αγορά νέου χριστουγεννιάτικου στολισμού, μιας και τα σιδερένια αστέρια θα καταλήξουν ή στα σκουπίδια, ή σε καμία Ελβετική…η άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, ως δωρεά.

Ο Δήμαρχος πάντως κλείνοντας τόνισε, πως «τα χρήματα που θα δαπανηθούν στο μέλλον για τον στολισμό είναι πολύ λίγα, σε σύγκριση με άλλους δήμους που δαπανούν «τεράστια ποσά».

Σχόλιο: Ασφαλώς κ.Κωνσταντέλλο για εσάς τα 100.000 ευρώ είναι πολύ λίγα. Εμείς το γνωρίζουμε καλά αυτό… Μην ξεχνάτε όμως πως οι εκλογές… είναι πλεόν πολύ κοντά κι ας καυχιέστε δεξιά και αριστερά πως οι εφοπλιστές, οι οποίοι εγκατέλειψαν τον ηττημένο Πανά, τώρα πια είναι με το μέρος σας.