Τρίτη , 23 Οκτώβριος 2018

Κύριε Τόσκα δυστυχώς αποτύχατε – Βυθίσατε σε μεγαλύτερη ύφεση αστυνομικούς και πυροσβέστες την ώρα που ο Καμμένος…

Μάλιστα, ένα τοσο σημαντικό ζήτημα για τις ζωές του συνόλου των ένστολων, ο κ. Καμμένος το διαχειρίστηκε μονομερώς. Το bloko.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως εδώ και μήνες του ασκήθηκαν πιέσεις από κορυφαίους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους ν’ απεκδυθεί της ουδετερότητας και να αναλάβει πρωτοβουλίες. Το μόνο που έγινε ήταν ο υπουργός δημόσιας τάξης να είχε μια τυπική ενημέρωση για τα διαρθρωτικά ζητήματα του ενιαίου μισθολογίου, από έναν ανώτερο αξιωματικό του στρατού. Προσέξτε. Απλή ενημέρωση, χωρίς δικαιοδοσία ή πρόθεση για την παραμικρή αποφασιστική παρέμβαση. Τώρα το γιατί οι κορυφαίοι συνδικαλιστές σίγησαν, αυτό αποτελεί θέμα δικό τους και οπωσδήποτε θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνουν απολογισμό.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των παραδοξοτήτων, ήταν να προκριθούν οι λίγοι έναντι των πολλών. Ίσως αυτό να βόλευε. Και τους τροϊκανούς και τον λαϊκιστή Καμμένο.

Το βασικό θέμα είναι πως ο κ. Τόσκας δεν έκανε ότι του αναλογούσε και ήταν υποχρεωένος να πράξει εκ της αρμοδιότητας και της θεσμικής του υπόστασης ως πολιτικός προύχοντας αστυνομικών και πυροσβεστών.  Μπορεί η εποχή του εγώ θα μιλάω κι εσείς θ’ ακούτε να παρήλθε ανεπιστριπτί, όμως… δυστυχώς, διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά, πως αν η αποχώρηση του στρατιωτικού ακόλουθου του από την Κατεχάκη υπήρξε πλήγμα μια φορά για τον ίδιο, για τους υπόλοιπους πληβείους αποδεικνύεται πολλαπλάσια ισχυρότερο, καθώς η τεχνική συμβουλή αφέθηκε σε ντιλετάντες… Για να μην πούμε κάτι παραπάνω