Τετάρτη , 20 Φεβρουάριος 2019

Μαύροι γονείς έφεραν στον κόσμο λευκό μωρό (φωτό)

Όταν η Angela Ihegboro κοίταξε για πρώτη φορά το μωρό της, έμεινε άφωνη! Η μικρή της κόρη, που μόλις είχε γεννηθεί, δεν της έμοιαζε καθόλου…είναι ένα κατάξανθο, γαλανομάτικο, λευκό μωρό, που γεννήθηκε από δύο μετανάστες γονείς από τη Νιγηρία, σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Μαύροι γονείς έφεραν στον κόσμο λευκό μωρό

Ο Ben Ihegboro απόρησε κι εκείνος! «Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν, τι στο καλό συμβαίνει; Και οι δύο καθίσαμε μετά τη γέννησή της, κοιτάζοντάς τη», συμπλήρωσε. Η μικρή δεν έμοιαζε σε κανέναν, αλλά ο πατέρας δεν είχε αμφιβολίες για τη γυναίκα του.

«Φυσικά και είναι δική μου. Η γυναίκα μου είναι πιστή σε μένα. Ακόμα κι αν δεν ήταν δική μου, το μωρό δεν θα έμοιαζε έτσι».

Οι ειδικοί στη Γενετική έχουν δώσει κάποιες πιθανές εξηγήσεις για τη μικρή. Είτε το λευκό της χρώμα είναι αποτέλεσμα μετάλλαξης του γονιδίου και η μικρούλα Nmachi θα περάσει το γονίδιο στα παιδιά της –που, επίσης, πολύ πιθανό να είναι λευκά–, είτε η Nmachi μπορεί να μην είναι αλμπίνο, αλλά έχει έλλειψη χρωστικής ουσίας. Πάντως, ανέφεραν πως το δέρμα της θα μπορούσε να σκουρύνει με την πάροδο του χρόνου.