Πέμπτη , 17 Ιανουάριος 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ: Καραμπινάτη υπόθεση απάτης(?) – 70.000 ευρώ λείπουν από τα ταμεία του Δήμου

Γράφει ο Νότιος…Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο φαίνεται να πλήττει μεγάλο Δήμο των Νοτίων Προαστίων, συμφώνα με καλά πληροφορημένες πηγές του anatropionline.gr,,αφού αυτήν τη φορά το φως της δημοσιόυητας βλέπει μια ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ υπόθεση υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος.

Τα χρήματα, εδώ και κάποια χρόνια, λείπουν (!!!) από το ταμείο Νομικού Προσώπου του Δήμου, στο οποίο ήταν διαχειριστής-Πρόεδρος αιρετή, πρόσωπο που τώρα συνεχίζει να κατέχει θεσμική θέση στα έδρανα της Αντιπολίτευσης.

Τα λεφτά έχουν ξοδευτεί, χωρίς να έχουν προσκομιστεί στην υπηρεσία τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από κάποιον υπεύθυνο.

Η προκλητική  αυτή υπόθεση διασπάθισης όμως,  φαίνεται πως ποσώς ενδιαφέρει τη σημερινή διοίκηση, η οποία αντί να επισπεύσει τις διαδικασίες ούτως ώστε να διελευκανθεί αυτή η περίεργη υπόθεση, και αν τελικά προκύψουν ευθύνες να  παραπέμψει τη Δημοτική Συμβούλο στην Ελληνική Διακαιοσύνη, φαίνεται να κολισιεργεί  μάλλον… εσκεμμένα.

Αναμένονται πάντως συγκλονιστικές εξελίξεις που θα συμπαρασύρουν πολλούς και  σίγουρα θα προκαλέσουν την παρέμβαση του Εισαγγελέα Διαφθοράς.