Κυριακή , 22 Ιούλιος 2018

ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΡΙΠΤΩΣΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΑ»- ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι κάτοικοι της Βουλιαγμένης, είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν μηνύσεις για τυχόν διατάραξη κοινής ησυχίας από την εταιρεία που έχει αναλάβει να μεταφέρει τα μπάζα από το εσωτερικό του ξενοδοχείου «Αστέρας Βουλιαγμένης». Αν και το Δ.Σ αποφάσισε να μην ισχύσει η απόφαση που δεν επιτρέπει να εκτελούνται οικοδομικές η άλλου είδους εργασίες κατά τους μήνες Ιούλιο και Αυγούστο, οι κάτοικοι ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να το ανεχτούν, καθώς θα υπάρξει μεγάλη ανστάτωση τόσο στους ίδιους όσο και στους χιλιάδες επισκέπτες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το έργο για τη μεταφορά των μπάζων ανέλαβε (με τις ευλογίες της δημοτικής αρχής…) η εταιρεία δημοτικού συμβούλου του δήμου, ο οποίος αν και είναι της αντιπολίτευσης, ωστόσο πήρε το ΟΚ να πραγματοποιεί εργασίες και πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου.

Αυτό είναι κάτι που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και καταγγελιών, στις οποίες το anatropionline.gr έγινε αποδέκτης τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Εμείς θα είμαστε παρόντες και θα καταγράψουμε οποιαδήποτε παράνομη και πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου δραστηριότητα, από την εταιρεία του δημοτικού συμβούλου.