Δευτέρα , 18 Φεβρουάριος 2019

Μικρές πετρελαιοκηλίδες διαψεύδουν τη Δημοτική Αρχή των 3Β – Αποκαλυπτικό βίντεο και φωτογραφίες

Αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε σήμερα δημότης των 3Β, ο κ. Ανδριτσάνος Βασίλης, αποκαλύπτει δυστυχώς πως το μαζούτ του “Αγία Ζώνη ΙΙ”, έχει ξεβραστεί μέχρι και τη θαλάσσια περιοχή της Βούλας.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της και σίγουρα διαψεύδει περίτρανα και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όλη αυτήν την επικοινωνιακή πολιτική του δήμου των 3Β, ο οποίος σε βάρος της υγείας του κόσμου και προκειμένου να μην πληγεί οικονομικά (;) από την τεράστια οικολογική καταστροφή που πλήττει όλο σχεδόν το παραλιακό μέτωπο των Αθηνών, προτρέπει δημότες και επισκέπτες να κολυμπούν άφοβα στις θάλασσες των 3Β.

Έχουν κατακλύσει μάλιστα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες των παραλιών, προσκαλώντας τον κόσμο να τις επισκεφθεί τη στιγμή που ακτές όπως αυτή του Kαβουρίου αναδύουν έντονα την οσμή του πετρελαίου, ενώ σε άλλες η πίσσα στις ακτές είναι αδιάψευστος μάρτυρας πως είναι πια κάτι παραπάνω από ακατάλληλες για κολύμπι.

Μαζί με το βίντεο σας παρουσιάζουμε και φωτογραφίες από παραλίες των 3Β, που παρά την πλασματική πραγματικότητα που περιγράφουν ο δήμαρχος και οι δημοτική υπάλληλοι των 3Β, σήμερα ήταν άδειες παρά τις υψηλές θερμοκρασίες του διημέρου που διανύουμε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Χερσόνησος ΠΙΚΠΑ ανάμεσα σε Γλυφάδα και Βούλα…

Posted by Vassilis Andritsanos on Samstag, 16. September 2017

Τις φωτογραφίες που δείχνουν σχεδόν έρημες τις παραλίες των 3Β, τις αλιεύσαμε από το fb,του Αντιδήμαρχου κ.Σωτηρόπουλου Παναγιώτη και από την προσωπική σελίδα του δημότη κ.Ανδριτσάνου Βασίλη.