Τρίτη , 23 Οκτώβριος 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Γιατί άραγε οι αθλητικές εφημερίδες δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με το 2ο Ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο που έφερε ο Κεφαλονίτης αθλητής της Άρσης Βαρών, Βαγγέλης Γαλιατσάτος στην Ελλάδα; Μήπως δεν πουλάει τόσο όσο η παγκόσμια πρωταθλήτρια Στεφανίδη ή ο πρωταθλητής Πετρούνιας; Το  δημοσίευμα πάντως που έκανε πρώτο το σάιτ kefalonitikanea.gr, το είδαν μέσα σε 3 μέρες περισσότεροι από 1.000.000 Έλληνες! Και ο αριθμός αυτός μεγαλώνει συνεχώς.

Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Κεφαλονίτης πρωταθλητής «έριξε» το ελληνικό διαδίκτυο αφού η ανάρτηση στη σελίδα των Κεφαλονίτικων Νέων στο Facebook μετρά ήδη 1.001.702 εμφανίσεις. Την ίδια στιγμή, σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες έχουν ήδη δει το video (445.878), ενώ ο αριθμός αυτός μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς.

Η δημοσίευση είχε μέχρι τώρα πάνω από 6.000 κοινοποιήσεις, 45.000 like και αντιδράσεις και 845 σχόλια, η πλειονότητα των οποίων είναι εμψυχωτικά έως διθυραμβικά για τον Βαγγέλη.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι, παρά την σχετική αδιαφορία των κεντρικών μέσων, σήμερα όλη η Ελλάδα μιλάει για τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο.

Δείτε το video