Δευτέρα , 10 Δεκέμβριος 2018

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κλέβουν βάρκες από το αφύλαχτο λιμάνι της Βάρκιζας – Πλήρης αδιαφορία των υπευθύνων για τις περιουσίες των πολιτών!

Για άλλη μια φορά διάτρητη φαίνεται στα μάτια των πολιτών η δημοτική αρχή των 3Β, μετά και την κλοπή σκάφους από το λιμάνι της Βάρκιζας, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Το φαινόμενο είναι συχνό, ωστόσο η δημοτική αρχή φαίνεται ανίσχυρη να το αντιμετωπίσει! Τι κι αν εισπράττει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τους ιδιοκτήτες για τον ελλιμενισμό των σκαφών τους στο αλιευτικό καταφύγιο Βάρκιζας, φαίνεται πως αδυνατεί να προστατέψει τις περιουσίες τους, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα τέτοιου είδους φαινόμενα.

Κατά καιρούς, πολλοί είναι αυτοί που έχουν διαμαρτυρηθεί έντονα στη δημοτική αρχή για να τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας, ακόμα και νυχτερινό φύλακα, προκειμένου να αποφευχθούν τα κρούσματα κλοπών και δολιοφθορών που προκαλούν επιτήδειοι στα σκάφη τους. Παρόλα αυτά, η Δημοτική Αρχή δε φαίνεται να  έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα καταγγελόμενα και έτσι τα αποτελέσματα είναι δυσάρεστα.

Διαβάστε την επιστολή που έχει αναρτήσει στο fb ο ιδιοκτήτης του σκάφους:

«Εκλάπη η βάρκα μου «Παναγιά Κανάλα» ξημερώματα Τρίτης 7/11/17 προς Τετάρτη από το λιμάνι της Βάρκιζας. Τα στοιχεία της βάρκας είναι: Μάρκα βάρκας ALFIBER, αριθμός ΣΤ1202, χρώμα λευκό με μπλε αυτοκόλλητα σιρίτια, 5-μετρη, μηχανή Yamaha 50-άρα τετράχρονη. Όποιος γνωρίζει ή δει κάτι παρακαλώ να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου στο τηλ. 695 7506808 ή στα κατά τόπους Λιμεναρχεία. Παρακαλώ κοινοποιείστε το παντού!»