Παρασκευή , 19 Οκτώβριος 2018

Οι Διάσημοι που μπορεί να εισβάλλουν στο Survivor είναι….

Φωτιά έχουν πάρει τα media τις τελευταίες μέρες για την είσοδο νέων celebrities στο πiο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό παιχνίδι αυτής της περιόδου, το Survivor. Πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Μανίκα, Ελευθερία Ελευθερίου και Μάγκυ Χαραλαμπίδου να ταξιδεύουν με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, ενώ φήμες ακούγονται και για τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη.

Σε σχόλιό της στο Instagram, η σύζυγος του Γιώργου Μανίκα, Έλλη Γεβελεσάκη δήλωσε ότι την Κυριακή θα τον πάει στο αεροδρόμιο.

Το περιοδικό People ήρθε σε επαφή με πηγή από το περιβάλλον της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία ανέφερε ότι ακούγονται πολλά αλλά θα δείξει.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου από τη μεριά της αναφέρει στην Real News ότι της έχει γίνει πρόταση εδώ και πολύ καιρό, πριν αρχίσει το παιχνίδι και πως το ξανασυζητάνε τώρα προσπαθώντας να τα βρούνε. Επισημαίνει επίσης ότι έχει πολλές υποχρεώσεις να καλύψει και θα είναι δύσκολο να απουσιάζει για πολύ καιρό και γι’ αυτό δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία ακόμη.

Βέβαια στέλεχος του ΣΚΑΙ επισημαίνει στην εφημερίδα Espresso, πως διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε είσοδο διάσημου τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο μήνα. Αναφερόμενος στα ονόματα που ακούστηκαν, αναφέρει πως ο Γιώργος δεν υπήρχε καν στη λίστα ενώ οι συζητήσεις με τις κοπέλες δεν είχαν καλή κατάληξη.