Τετάρτη , 20 Ιούνιος 2018

Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης προς τους Δήμους: Φτιάξτε υπηρεσία Δημοτικής Πυρόσβεσης, όπως έχετε Δημοτική Αστυνομία

H Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης επανέρχεται με μία πρόταση για την πυροπροστασία

Διαβάστε την πρόταση:

Μην περιμένετε κύριοι  η κατάσταση στην Πολιτικά Προστασία  να αλλάξει  με τα μυαλά που έχουμε και εν μέσω μνημονίων

Μην περιμένετε  περισσότερα από το κράτος , είτε για να ρίξετε ( προληπτικά ) τις ευθύνες  , είτε νομίζοντας ότι έτσι θα πετύχετε  το καλύτερο για τον δήμο σας .

Ξέρετε , ξέρουμε και  ξέρουν όλοι , ποια είναι η δεδομένη κατάσταση . Ας σταματήσουμε να αλληλοκοροϊδευόμαστε εις γνώση μας .
Κάθε χρόνο η πατρίδα μας θα ¨παθαίνει ¨  σοβαρά εγκαύματα   από πυρκαγιές σκοπιμότητας και μη ,εδώ και εκεί  και  με τους  πολιτικάντηδες διαχειριστές να μετατρέπουν σε ευκαιρίες σπίλωσης των αντιπάλων , την κατάσταση αυτή .
Από την άλλη , οι Δήμοι  που μπορούν να λειτουργήσουν  σχεδόν αυτόνομα ως  μικρά κρατίδια , πολύ γρήγορα θα είναι η μοναδική λύση και παράδειγμα προς μίμηση ( π.χ ο Δήμος Δράμας )
Χρειάζεται όμως , μια αλληλεγγύη όλων των Δήμων της χώρας  μέσω ενός κοινού ταμείου   ( κωδικού ) σε 1η φάση για το σκοπό αυτό  . Η ΚΕΔΚΕ ( ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ) να δει το θέμα … το 0,6 % από τα καθαρά έσοδα έκαστου  , είναι αρκετό !
Ιδού η λύση εάν αγαπάτε τους δημότες σας
Όλοι οι δήμοι μπορούν να έχουν ένα κλιμάκιο δημοτικών πυροσβεστών . Δεν λύνει το πρόβλημα , κάνει όμως την διαφορά και είναι προς την σωστή κατεύθυνση
Κάντε το !!!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ