Πέμπτη , 24 Μάιος 2018

Ο Δημοσθένης Δόγκας επιτίθεται αντιπολιτευόμενος κατά Κωνσταντέλου, Πανά και κάποιου… ασήμαντου Κούκη

Ο Δημοσθένης Δόγκας(επικεφαλής αντιπολίτευσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης) εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης ενώ δεν παρέλειψε να στρέψει τα πυρά του προς τον Δήμαρχο Κωνσταντέλλο αλλά και την Ανεξάρτητη Κίνηση του Σπύρου Πανά.

Αναλυτικά:

Όταν η Δημοτική Βούληση ζήτησε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης θέσεις εργασίας για την τοπική κοινωνία, ως αντιστιθμιστικό όφελος για την επιβάρυνση, δεν εννοούσε φυσικά το βόλεμα των τοπικών παραγόντων!

Να όμως που αυτό συνέβη, όπως αποδεικνύει περίτρανα η περίπτωση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Πανά, Κούκη (παντελώς άγνωστος-ασήμαντος-αδιάφορος), η εταιρεία του οποίου ανέλαβε τη διαχείριση των οικοδομικών αποβλήτων από την ανακαίνιση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Ίσως εξηγείται έτσι και η σύμπνοια Κωνσταντέλλου και Πανά που στήριξαν από κοινού το ΕΣΧΑΔΑ του Αστέρα, ένα σχέδιο για κατ’ εξαίρεση δόμηση μέσα στο δάσος της χερσονήσου του Καβουρίου που αλλάζει τον ξενοδοχειακό χαρακτήρα του ακινήτου, προσθέτοντας τη χρήση της κατοικίας. Από τότε μέχρι σήμερα δημοτική αρχή και μείζων αντιπολίτευση δεν έχουν βρει μία λέξη να πουν για την προστασία του περιβάλλοντος και των αρχαιοτήτων ή για τις υποχρεώσεις των επενδυτών απέναντι στην τοπική κοινωνία.

Όμως δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε με αποστροφή την υποκρισία ορισμένων, που μιλούν για “κηπούπολη” στη Βούλα και ταυτόχρονα κερδίζουν από τα μπάζα του Αστέρα και τα μεγάλα έργα που αλλοιώνουν ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα της περιοχής μας.

Αιδώς Αργείοι!