Δευτέρα , 25 Ιούνιος 2018

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δίνει ΛΥΣΗ για την Αμφίπολη και αδειάζει το σύστημα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αμφίπολης , από την προϊστάμενη αρχαιόλογο κ. ΜΑΛΑΜΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ και τον Πρόεδρο-αρχιφύλακα του μουσείου κ. Kοχλιαρίδη Αλέκου. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον ΛΟΦΟ ΤΥΜΒΟΣ ΚΑΣΤΑ, παρουσία του Δημάρχου Αμφίπολης, KΩΣTA MEΛITOY, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και την παλαιοχριστιανική Αμφίπολη, παρουσία του  Εφημέριου του Ι.Ν. Αμφίπολης, Αρχιμανδρίτη κ.κ. KYPIΛΛOY ΣTAYPOΠOYΛOY.

Συγκλονισμένος από το μνημείο της ιστορίας, το οποίο κράταγαν καλά ως επτασφράγιστο μυστικό όλα τα συστημικά κόμματα, εξυπηρετώντας τον ξένο παράγοντα… και βλέποντας την εμφανή αδιαφορία της Πολιτείας αλλά και την εγκατάλειψη ενός ιστορικού Μνημείου που ανατρέπει κάθε είδους αμφισβήτησης για τον ΜΕΓΑ Έλληνα Αλέξανδρο,  προχώρησε σε μία πρόταση ΒΟΜΒΑ.

Εισηγήθηκε, όλα τα κόμματα να δώσουν το 5-10% της κρατικής τους επιχορήγησης, για να προχωρήσουν γρήγορα οι εργασίες στον αρχαιολογικό χώρο και μάλιστα δεσμεύτηκε προσωπικά, πως και η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» θα συνδράμει οικονομικά, παρόλο που δε λαμβάνει επιχορήγηση από το κράτος.

Ο στόχος είναι διττός, οικονομικός αφενός, Εθνικός δε.

Αφενός μεν, με τη γρήγορη αναστήλωση του έργου θα υπάρξει οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ανάπτυξη που το Πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έχει στους βασικούς του άξονες.

Αφετέρου δε, θα είναι ένα ράπισμα στην Σκοπιανή Προπαγάνδα η οποία επιβουλεύεται το όνομα Μακεδονία, την Ελληνική Ιστορία και φυσικά το ιστορικό πρόσωπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Θα είναι ένα ράπισμα, καθώς η Ελλάδα θα έχει άλλο ένα μεγάλο μακεδονικό μνημείο στην περιφέρειά της. Οι Σκοπιανοί δεν έχουν κανένα.

Μεγαλύτερη απόδειξη που ξεντροπιάζει την Σκοπιανή προπαγάνδα δεν υπάρχει.

Ελπίζουμε το πολιτικό σύστημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δεχτεί την πρόταση του Κ. Βελόπουλου, του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.