Παρασκευή , 25 Μάιος 2018

Ο Κωνσταντέλος αναγκάστηκε να αναλάβει (από την ξενιτιά) την πολιτική ευθύνη για την αθλιότητα της πλατείας Ζησιμοπούλου στη Βάρκιζα- Μας συγκίνησες δήμαρχε!

Γράφει ο Ευεργέτης…Το μεγαλείο της ανευθυνότητας Κωνσταντέλλου σχετικά με την αθλιότητα που παρουσιάζουν αρκετές παιδικές χαρές στα 3B, αποδεικνύεται περίτρανα μέσα από τη μακροσκελή και άνευ ουσίας ανακοίνωση (εδώ) που εξέδωσε (από την ξενιτιά όπου βρίσκεται) ο δήμαρχος των 3Β.

Ο Κωνσταντέλλος αποφάσισε τελικά, μετά από μία εβδομάδα σχεδόν κι έναν καταιγισμό δημοσιευμάτων, να αναλάβει την ευθύνη για το «ατυχές» όπως το χαρακτήρισε περιστατικό στην πλατεία Ζησιμοπούλου, που όμως λίγο έλειψε να συμβεί το χειρότερο και στην καλύτερη περίπτωση να τραυματιστεί κάποιο παιδί ή συμπολίτης μας.

Παρόλα αυτά η διοίκηση των 3Β δεν έχει επιδείξει τα ίδια αντανακλαστικά, έστω και με χρονοκαθυστέρηση όπως στο εν λόγω περιστατικό, μιας και παρόμοια περιστατικά υπάρχουν αρκετά στην περιοχή που δημαρχεύει ο Κωνσταντέλλος και μάλιστα τα έχουμε αναδείξει μέσα από αυτήν τη δημοσιογραφική πύλη. Ούτε καν έχει παρέμβει προκειμένου να επιλύσει αυτά τα πολύ σοβαρά προβλήματα. (πατάς εδώ – εδώεδώ εδώ -παρόμοια περιστατικά)

Ο πολιτικός αυτός άνδρας (καλός συνδικαλιστής – κάκιστος πολιτικός) δίνει την εντύπωση πως αντιμετωπίζει τον δήμο όπως το αεροπλάνο…τον έβαλε στον αυτόματο και… όπου πάει!

Όταν όμως ξέσπασε η λαίλαπα, μετά και το δημοσίευμα για την πτώση της κολώνας σε παιδική χαρά στη Βάρκιζα – θέμα που πρώτα ανέδειξαν το anatropionline.gr και το 24wro – «έσπευσε» να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για να κοιμούνται στο εξής ήσυχοι οι πολίτες των 3Β…

Η ανευθυνότητα ώστοσο αυτού του κυρίου είναι τέτοια που καμία ανακοίνωση ανάληψης ευθυνών δε θα μπορούσε να κουκουλώσει το γεγονός και να κερδίσει τις εντυπώσεις σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο. Αποτυχημένα και προβλέψιμα επικοινωνιακά τεχνάσματα παλαιάς κοπής πολιτικού… Η εκτίμηση και ο σεβασμός των πολιτών κύριε Κωνσταντέλο, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε, πως δεν κερδίζονται μέσα από αράδες που θυμίζουν σαπουνόπερες της δεκαετίας του 80. Η εμπιστοσύνη με τον πολίτη κτίζεται καθημερινά με την επαφή, το ενδιαφέρον και φυσικά μέσα από το έργο που υποχρεούσαι να παράγεις ως έμμισθος αιρετός.

Άσε λοιπόν τα χιλιοειπωμένα και ανούσια λόγια και βγάλε στους δρόμους συνεργεία και αρμόδιους για να κάνουν ελέγχους, ως άλλωστε οφείλουν, και να αποκαταστήσουν τα κακώς κείμενα στην πόλη που είναι ουκ ολίγα.

Το ρεπορτάζ τώρα άρχισε και μέχρι το τέλος της θητείας σου στον δημαρχιακό θώκο,  που σου χαρίσαμε απλόχερα Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, θα γράφουμε όλα αυτά που μέχρι τώρα όλοι οι άλλοι δεν τολμούσαν να δημοσιοποιήσουν.