Τρίτη , 23 Οκτώβριος 2018

Ο Κύκλωψ Δήμαρχος… Ο Ανδρέας Κονδύλης ξηλώνει τις παράνομες πινακίδες στην παραλιακή και αφήνει τα πεζοδρόμια στο κέντρο της πόλης να τελούν υπό κατάληψη!

Άλλες 4 παράνομες διαφημιστικές πινακίδες απομάκρυναν τα συνεργεία του δήμου Αλίμου, από την περιοχή του Αγίου Κοσμά (λεωφόρος Ποσειδώνος).

Τα συνεργεία έσπασαν τις τσιμεντένιες βάσεις τους, για την ασφάλεια των πεζών, ενώ θα καταλογιστούν και χρηματικά πρόστιμα στους υπεύθυνους.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης έστειλε αυστηρή προειδοποίηση, στις εταιρίες που τοποθετούν τις παράνομες πινακίδες:

“Η αισθητική, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η οδική ασφάλεια είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτα και καλά θα κάνουν οι “διαφημιστές” και “διαφημιζόμενοι” να το καταλάβουν”

pinakalimos2

 

pinakalimos4

pinakalimos3

pinakalimos1

Αυστηρό το μήνυμα του συμπαθή κατά τα αλλά Δημάρχου ωστόσο, αίσθηση και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες στο κέντρο του Αλίμου (δες εδώ) ,που δείχνουν τα πεζοδρόμια να έχουν στην κυριολεξία καταληφθεί απί δεκάδες τραπέζια και καρέκλες καταστημάτων μαζικής εστίασης, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα διασχίσουν ούτε τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ)!!!

Οι πολίτες καταγγέλουν τον Δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη, για ανευθυνότητα αφού σε ανάλογες  περιπτώσης κατάληψης πεζοδρομίων στο κέντρο της πόλης από επιχειρηματίες, κάνει ότι δεν βλέπει…