Πέμπτη , 22 Φεβρουάριος 2018

Ο B.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας

Στην Μάνδρα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες από την πρώτη στιγμή να έχουν σταθεί στο πλευρό των πληγέντων από την καταστροφική πλημμύρα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με την Δήμαρχο της πόλης και συζήτησαν για τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

«Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια, ούτε ήρθαμε να εκμεταλλευτούμε για την προβολή μας αυτό που έχει γίνει στην πόλη. Εμάς, αυτό που μας ενδιαφέρει και το κάναμε από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχουμε ειδοποιήσει κανέναν, ήταν να έρθουμε και να βοηθήσουμε. Συζήτησα με την κα. Δήμαρχο και είδα ότι οι ανάγκες είναι πολύ παραπάνω. Οι εντολές στους ανθρώπους τους δικούς μας, είναι να προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται και όχι μόνο αυτοί που είναι εδώ, αλλά και τα συνεργεία τα οποία έχουμε φέρουμε εδώ να κάνουν δουλειά. Δεν χρειάζεται να λέμε. Το θέμα είναι να κάνουμε έργα και ο κόσμος να σταματήσει να υποφέρει. Αυτό. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες οι οποίες δεν χρειάζεται να τις συζητάμε. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Σας λέω λοιπόν ότι εμείς για άλλη μια φορά θα το πράξουμε. Ό,τι συζητάμε και ό,τι υποσχόμαστε το πράττουμε. Τίποτα παραπάνω», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την πλευρά της η δήμαρχος της πόλης Γιάννα Κριεκούκη, αφού ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στον δήμο. «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Είσαστε ο πρώτος που σταθήκατε στο πλευρό μας. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Οι υποδομές είναι κατεστραμμένες. Δεν υπάρχει τίποτε» τόνισε χαρακτηριστικά.