Τετάρτη , 21 Νοέμβριος 2018

Πήραν τον νόμο στα χέρια τους οι αναρχικοί κατά εμπόρων ναρκωτικών – Δημοσιοποιήσαν βίντεο από τον Μάιο του 2017

‘Ενα βίντεο από τον Μάιο του 2017 το οποίο ακυρώνει θεσμούς, αρχές και νόμους, δημοσιοποιήσε η γνωστή-άγνωστη ιστοσελίδα των αντιεξουσιαστών και μια ομάδα που υπογράφει ως «σύντροφοι/συντρόφισσες» λέγοντας πως πρόκειται για «καταδρομική επίχειρηση» εκδίωξης εμπόρων ναρκωτικών από τα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το κείμενο της ομάδας:

Ενημέρωση για την εκδίωξη ναρκο-συμμορίας από τα Εξάρχεια

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια μια δυναμική κινητοποίηση ενάντια στις ναρκομαφίες και τους κρατικούς προστάτες τους. Παρά τα χτυπήματα που δέχθηκαν τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών, επιχειρείται το τελευταίο διάστημα να ανασυσταθούν διάφορες πιάτσες είτε στην πλατεία Εξαρχείων είτε σε δρόμους γύρω από αυτήν που αποτελούν και μέρη που συχνάζει νεολαία.

Μια τέτοια συμμορία είχε εντοπιστεί να διακινεί ναρκωτικά γύρω από την πλατεία με κέντρο της την οδό Δερβενίων. Έτσι, στις 26/5 το βράδυ σύντροφοι και συντρόφισσες τους επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά, τους εξουδετέρωσαν – ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συντρόφων- και τους έκαναν με κάθε τρόπο σαφές πως δεν θα ανεχθούμε την παρασιτική παρουσία τους στην περιοχή και να μην διανοηθούν να συνεχίσουν το ναρκεμπόριο. Αφού οι ναρκέμποροι εισέπραξαν τα δέοντα και οι σύντροφοι βεβαιώθηκαν πως το μήνυμα ελήφθη, αποχώρησαν συντεταγμένα με συνθήματα κινούμενοι στους δρόμους των Εξαρχείων.

ΜΠΑΤΣΟΙ- ΜΑΦΙΟΖΟΙ- ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ