Τετάρτη , 20 Ιούνιος 2018

Παναθηναϊκός: «Δεν του είπαν καλά τα… παραμύθια του Κούγια»!

Σχετικά με την ανακοίνωση της Λάρισας στον Παναθηναϊκό σχολίαζαν χθες τα εξής: «Δεν του τα είπαν καλά τα παραμύθια του Κούγια και είπε το… ποίημα για πέναλτι εκτός περιοχής που κέρδιζε άλλη ομάδα και όχι ο Παναθηναϊκός.

 Αλλά και για ποδοσφαιριστή που δεν αγωνιζόταν στην ομάδα μας τη σεζόν που ανέφερε. Ας μάθει καλά το παραμύθι προτού ξαναμιλήσει για μας»…

Η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφραζε τη στήριξή της στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ενώ κατακεραύνωσε Καραμάνη και Σπανέα.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει την σημερινή ΚΕΔ και θεωρεί πως νομιμοποιείται απολύτως να προχωρά σε ορισμούς διαιτητών, οι οποίοι μέχρι στιγμής χαρακτηρίζονται άκρως επιτυχημένοι. Είναι άλλωστε προφανές, πως η διαφορετική εικόνα που προκύπτει για το φετινό πρωτάθλημα της Super League, οφείλεται αποκλειστικά στην ποιότητα των διαιτησιών και στις συμπεριφορές των ίδιων των διαιτητών.

Καλά θα κάνουν λοιπόν κάποια φαντάσματα του παρελθόντος, όψιμοι εξυγιαντές τύπου Καραμάνη και Σπανέα, ο οποίος έχει στερήσει πρωτάθλημα από ομάδα – υποδεικνύοντας πέναλτι σε βάρος του Πανιωνίου σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σε ανατροπή του Σαραβάκου πέντε μέτρα έξω απ’ την περιοχή (!!!) – να απαλλάξουν απ’ την παρουσία τους το ποδόσφαιρο, μήπως βρει κάποια στιγμή τον δρόμο του».
Να σημειωθεί ότι ο Σαραβάκος εκείνη την περίοδο δεν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και προφανώς η ΑΕΛ αναφέρεται στον Γ. Χ. Γεωργιάδη που είχε κερδίσει πέναλτι στο ματς με τον Πανιώνιο.