Τρίτη , 23 Οκτώβριος 2018

Παραολυμπιακοί…σκύλων στον Άλιμο – Το 3ο Run with your Dog έγινε θεσμός

Το 3ο Εκτέλεση με σας Dog πραγματοποιήθηκε σήμερα από τα Friskies® στο Λόφο Πανί, ΣΤΟΝ Άλιμο.

Μετά από δύο συνεχόμενες επιτυχίες το 2014 και το 2015, το Τρέξτε με το σκυλί σας γίνεται πλέον θεσμός και φέτος, τα Friskies® πραγματοποίησαν το 3ο Τρέξτε με το σκυλί σας στην Ελλάδα, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, 09.00-15.00, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Το 3ο Τρέξτε με το σκυλί έλαβε χώρα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Λόφο Πανί στον Άλιμο σας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.
run_with_your_dog_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι συμμετέχοντες έτρεξαν μαζί με το κατοικίδιό τους, χωρισμένοι σε ομάδες των 25. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, εκτός από τους ενήλικες δρομείς, οικογένειες μαζί με τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ειδικά «οικογένεια τρέχει». Το έπαθλο για τους πρώτους νικητές ήταν τροφή για ένα ολόκληρο χρόνο από τα Friskies®. Οι δεύτεροι και τρίτοι νικητές κέρδισαν τροφή για έξι και τρεις μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα.

run_with_your_dog_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πρωτότυπη αυτή ψυχαγωγική εκδήλωση υποστηρίζει το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας αφού για κάθε συμμετοχή, 20 γεύματα προσφέρονται από τα Friskies® για τη σίτιση των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενεί. Σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ενημέρωνε τους πολυάριθμους επισκέπτες για το έργο της.

Κεντρική Παράλληλες Δράσεις Κεντρική
ΤΑ Friskies® παρείχαν περίπτερο του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων για την ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με θέματα , όπως η υπακοή, το παιχνίδι και η βόλτα, ενώ Κτηνίατροι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας ενημέρωναν σχετικά με την υγεία των τετράποδων φίλων και έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες στους επισκέπτες σχετικά με εποχικά ζητήματα, εμβολιασμούς, πρώτες βοήθειες και διατροφή.

run_with_your_dog_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την εκδήλωση πλαισίωσαν δράσεις που διασκέδασαν όλη την οικογένεια και περαιτέρω διαγωνισμοί με πλούσια δώρα . Κατά τη διάρκεια του 3ου Τρέξτε με το σκυλί σας , προσφέρθηκαν στους συμμετέχοντες φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή®, μπάρες δημητριακών Fitness®, καθώς και ροφήματα Nescafe Dolce Gusto®, όλα ευγενική χορηγία της Nestle.
Το 3ο Τρέξτε με το σκυλί σας από τα Friskies® ενίσχυσε ακόμα πιο δυναμικά την εικόνα της ιδιαίτερης σχέσης μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου , αλλά και τη σημασία της καλής φυσικής κατάστασης του κατοικίδιου .

πηγή: adiakritos.gr