Πέμπτη , 17 Ιανουάριος 2019

Ποιος είναι ο κ. ΦΡΑΓΚΟΣ που θέλει να ηγηθεί «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ» ΜΕΤΩΠΟΥ;

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια περί ιδρύσεως πατριωτικού κόμματος ή ενός μετώπου που θα ηγηθεί ο κ. Φράγκος Φραγκούλης. Το ζήτημα των Σκοπίων και ειδικά το θέμα της ονομασίας του μορφώματος στα βόρεια της Χώρας, άνοιξε την όρεξη σε πολλούς που δεν θα διστάσουν να «σκυλέψουν» πάνω σε ένα τόσο κρίσιμο και ευαίσθητο Εθνικό μας θέμα.

Επειδή όμως ο κόσμος είναι μικρός και ο δημόσιος βίος του καθενός έχει καταγραφεί ας δούμε ποιος είναι ο «υπερπατριώτης»  κ. Φράγκος, προς ενημέρωση κάποιων που δεν γνωρίζουν το παρελθόν του ανδρός ή κάποιων που προσπαθούν να το ξεχάσουν ή να το αποκρύψουν .

 

  • 1) Επί της θητείας του δημιουργήθηκε η SEEBRIG! Καμία αντίδραση από μέρους του.
  • 2) Επί της ηγεσίας του εισήλθαν οι αλλοδαποί αξιωματικοί στην  Ευελπίδων. Καμία αντίδραση .
  • 3) Δημιούργησε την τάφρο στον Έβρο που θα χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανοί για διάπλου προς τη Βουλγαρία.
  • 4) Υπηρέτησε το σύστημα ως υπηρεσιακός υπουργός στην Κυβέρνηση Σαμαρά .
  • 5) Ουδέποτε αντέδρασε όταν το ΝΑΤΟ χρησιμοποιούσε το όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια.
  • 6) Επί της ηγεσίας του τοποθετήθηκε Τούρκος διοικητής στον Τύρναβο. «Σφύριζε» εκ νέου αδιάφορα.
  • 7) Η κόρη του έκανε αγώνα υπέρ των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ στην κρατική ΕΡΤ σε σειρά ντοκιμαντέρ. Κουβέντα από τον κύριο Φράγκο.
  • 8) Σε καμία δημόσια τοποθέτησή του ή ομιλία του δεν αναφέρθηκε στον ρόλο της Αμερικής και της Γερμανίας που επιθυμούν διακαώς τη λύση του προβλήματος , φυσικά με τον όρο «Μακεδονία» στο όνομα του μορφώματος των Σκοπίων .

 

Μια σειρά λοιπόν από πράξεις και παραλήψεις που όχι απλώς γενούν ερωτηματικά, αλλά δείχνουν ξεκάθαρα το δυτικόδουλο πρόσωπο του «πατριώτη» που θέλει να ηγηθεί του μετώπου. Εύχομαι οι Έλληνες να μην επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ουδείς μπορεί να γνωρίζει τη ζημιά που μπορεί να προκληθεί στη συνέχεια για την Πατρίδα και το Έθνος. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ πριν να είναι πολύ αργά.

Παραθέτουμαι ένα αποκλειστικό βίντεο-αποκάλυψη του «ηγέτη»(καρεκλοθύρα? )Φράγκου,που όταν κραύγαζαν οι αξιωματικοί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζητώντας από τον τότε αρχηγό φράγκο να στηρίξει τον ελληνικό στρατό, αυτός τους απάντησε ως εξής: «Μου ζητάτε να παραιτηθώ αλλα δε βρίσκω τον λόγο να στερήσω 400 ευρώ την οικογένειά μου». Αυτός λοιπόν που θυσίασε την αξιοπρέπεια των στρατιωτικών για 400 ευρώ, θα ηγηθεί της χώρας??

Τα στοιχεία των αξιωματικών τα έχουμε στη διάθεσή μας αλλά δε τα δημοσιοποιοπούμε για ευνόητους λόγους.Τελικά, κάποιους τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η καρέκλα???

Ανακαλύψαμε ακόμα ένα βίντεο για τον τρόπο που διαπαιδαγώγησε ο Έλληνας Φραγκος την κόρη του δίνοντάς της αξίες ελληνοκεντρικές και προάσπισης του Έθνους.

Η κόρη του Φράγκου παρουσίαζε εκπομπή στην ΕΡΤ μέσα από την οποία αναφερόταν στα καλά του πολιπολιτισμού και έκανε αγώνα για να εμπλουτίσουμε την Ελλάδα με Αφγανούς,Πακιστανούς ώστε το Έθνος των Ελλήνων να γίνει καλύτερο.

Αυτός που δεν μπόρεσε να διδάξει στα παιδιά του την αγάπη για το Έθνος, θέλει να ηγηθεί του ‘Εθνους?