Κυριακή , 16 Δεκέμβριος 2018

Ποιος πασίγνωστος χολυγουντιανός αστέρας βρέθηκε στον Άγιο Όρος και συναντήθηκε με τον Εφραίμ – (Φωτό βίντεο)

Αμερικανός πασίγνωστος αστέρας του Χόλυγουντ, δίνει μαθήματα χριστιανικής πίστης από το Περιβόλι της Παναγίας. Συνομιλεί με μοναχούς και δηλώνει έκπληκτος από τους πνευματκούς θησαυρούς της Αγιορείτικης Πολιτείας.

Δηλώνει γοητευμένος από το Άγιο Όρος και διαβεβαιώνει ότι θα ξανάρθει, καθώς εδώ είδε την αγάπη του Χριστού, όπως λέει. «Εχω βοηθηθεί από την επίσκεψή μου στο Άγιο Ορος», υποστηρίζει ο Τζόναθαν Τζάκσον.

Με τον 8χρονο γιο του επισκέφθηκαν την Αθωνική Πολειτεία την περασμένη Παρασκευή και έμειναν μέχρι την Τρίτη. Ορθόδοξος βαπτίσθηκε πριν 3 χρόνια και φαίνεται να ακολουθεί με δίψα την Οθρόδοξη παράδοση και εκεί στην μακρινή Αμερική και στον καλλιτεχνικό χώρο που υπηρετεί ως πετυχημένος ηθοποιός.

Είναι μόλις 32 ετών και είναι υπέρμαχος της Ορθοδοξίας. Είναι ο πασίγνωστος Τζόναθαν Τζάκσον, πρωταγωνιστής της αμερικανικής σειράς «Γενικό Νοσοκομείο».


Δείτε τη βιντεοσκοπημένη συνέντευξη με τον σταρ του Χόλιγουντ Τζόναθαν Τζάκσον να μιλά στοΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ.

Ανεβαίνοντας στο βάθρο του νικητή και σε παγκόσμια μετάδοση, ο ηθοποιός έκανε τον σταυρό του ορθόδοξα, επικαλέστπκε τη Χάρη της Αγίας Τριάδας και το έλεο Της, το οποίο δήλωσε πως έχει πολύ ανάγκη, και στο τέλος της ομιλίας του ευχαρίστησε τους μοναχούς του Αγίου Όρους, καθώς -όπως είπε – προσεύχονται αδιαλείπτως για τη σωτηρία του κόσμου.