Κυριακή , 16 Δεκέμβριος 2018

Πολλά τα προβλήματα στην Τροχαία Αττικής – Οι συνδικαλιστές της ΝΑ Αττικής συναντήθηκαν με τον Διευθυντή Β.Βαλατσό

Λύσεις στα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες στα τμήματα τροχαίας του Ελληνικού και της Κερατέας, συζήτησαν μέλη της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής με τον Διευθυντή της  Τροχαίας Αττικής.

Διαβάστε την ανακοίνωση των συνδικαλιστών:      

Την 29/06/2016 και ώρα 11:00, τα μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής  Αττικής, ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Βρέντας και ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς, συναντήθηκαν εκτάκτως με τον Διευθυντή Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχο κ. Βλάση Βαλατσό.

    Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Τμήμα Τροχαία Ελληνικού και το Τμήμα Τροχαίας  Κερατέας.

    Ειδικότερα,  εξαιτίας του γεγονότος ότι πολλαπλασιάζεται  ο πληθυσμός στην Νοτιανατολική Αττική κατά την θερινή περίοδο είναι άμεση η ανάγκη ενίσχυσης των Τμημάτων Τροχαίας  προκειμένου να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.

    Είναι γεγονός ότι οι Διοικητές των Τμημάτων Τροχαίας Ελληνικού και Κερατέας , Α/Υ’ κ. Σωτήριος Καλταμπάνης και Υ/Β’ κ.  Νικόλαος Περδίκας κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε να λειτουργούν σε ικανοποιητικό βαθμό οι Υπηρεσίες τους παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

     Από την πλευρά του ο κ. Ταξίαρχος συμφώνησε ότι είναι άμεση η ανάγκη ενίσχυσης των συγκεκριμένων τμημάτων Τροχαίας για να μπορέσουν να συνεχίσουν να απρόσκοπτα  το έργο τους και  δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα σε κάθε συνάδελφο όπως άλλωστε  πράττει μέχρι σήμερα. 

    Η ένωση μας ευχαριστεί τον κ. Ταξίαρχο για την κατανόηση του και αναμένει την ενίσχυση των Υπηρεσιών αυτών στις τακτικές μεταθέσεις.

                                                       Για το Δ.Σ.

                 –O–                                                                             

            Πρόεδρος                                                               

            

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος