Πέμπτη , 17 Ιανουάριος 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένα κράνος για τον «εργάτη» δήμαρχο

Γράφει ο Σοφός…Βρε παιδιά ούτε να σκηνοθετήσετε μια φωτό δεν μπορείτε ;;; Βάλατε κοντζαμάν Δήμαρχο, χωρίς κράνος εργοταξίου, κάτω από οικοδομικά ικριώματα; Προκαλείτε την τύχη του, να μας βρει κανένα κακό ;;;;
Αμ το άλλο; Θεόκλειστες πόρτες , ίχνος εργάτη , εργολάβου, έστω, κάποιου υπεύθυνου βρε αδερφέ; Πουθένα;  Mόλις που αχνοφαίνεται ένα τσουβάλι υλικών, κάτω αριστερά.
Λοιπόν. Τέλος!  Την επόμενη φορά πρέπει να πληρούνται οι κανόνες ασφαλείας .Κράνος από όλους (κυρίως βοήθα Παναγιά μου τον Δήμαρχο), η πόρτα να είναι ανοικτή ,η/ο διευθυντής εκεί , ο υπεύθυνος μηχανικός του Δήμου εκεί , ο εργολάβος και οι τεχνίτες να τοποθετούν τις τελευταίες πινελιές και γενικότερα, να θυμίζει ρε παιδί μου εργοτάξιο…
Ααααααα!! Ξέχασα το σπουδαιότερο: Ένα Filofax ή έστω ένα tablet και καμμιά σύμβαση ανά χείρας, για τυχόν… παρατηρήσεις.
ΥΣ1) Ελπίζω ο Δήμος να μην έχει υπογράψει – αποδεχτεί τα μέτρα ασφαλείας, καθώς σε όλα τα ικριώματα φαίνεται ξεκάθαρα η επιφάνεια εργασίας με 2 μαδέρια και σε ένα σημείο, 1 μόνον !!!!! Αντί του προβλεπόμενου από το προεδρικό διάταγμα αριθμού μαδεριών, 3 !!!
Προσοχή. Εκτός από κολώνες φωτισμού θα βρέξει και τίποτα άλλο και να δω ποιός θα αναλάβει μετά την «πολιτική» ευθύνη και ποιος θα καλύπτει ποιον ….
ΥΣ2) Κύριοι, ουσία και έργα(έχετε υποχρέωση άλλωστε γι αυτό πληρώνεστε…( όχι υποσχέσεις και placebo φωτό, ότι δήθεν επιθεωρούνται οι εργάρες !!!