Παρασκευή , 19 Οκτώβριος 2018

ΠΡΟΣ ΕΠΙΟΡΚΟ ΑΡΧΙΕΚΒΙΑΣΤΗ – ΔΗΜΑΡΧΟ

Πήρε τ αυτί μας  μια δήλωση που έκανες για μας, αρχιληστή, αποκαλώντας μας «εκβιαστάκια».

Σ ενημερώνουμε, πως οι αρχές μας, το ήθος μας και η παιδεία μας δε μας επιτρέπουν να πέσουμε στο επιπεδό σου και να καταντήσουμε ένα αιρμαφρόδιτο και ελεεινό σκουλίκι, όπως είσαι εσύ.

Σε καλούμε όμως να μας πεις, αν έχεις τα αρχ@@@@α, πότε, που και γιατί σ’ εκβιάσαμε;  Να μας θυμίσεις. έστω, αν υπέκυψες τελικά και πόσα μας… έδωσες; Μήπως εννοείς εκείνα τα χιλιάρικα που τσέπωσες για να κάνεις τη δουλίτσα σου προεκλογικά, έξω από γνωστό εστιατόριο στα Νότια; Ε; Aυτά εννοείς; Aυτά που ζήτησες από τον σπόνσορα και τελικά επειδή εκείνος δεν είχε, μας τα ζήτησε δανεικά, τρέξαμε στην τράπεζα (με αποδείξεις,ημερομηνίες κα…) και στα φέραμε ζεστά ζεστά;

Ακου ρε μόμολο.

Ακόμα και να μην έχουμε να φάμε, αρχιεκβιαστές σαν εσένα δε θα γίνουμε ΠΟΤΕ. Ούτε θα πίνουμε το αίμα του κοσμάκη πουλώντας εκδούλευση και παραγοντιλίκι, όπως κάνεις εσύ τα τελευταία τρια χρόνια σε συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Το κατάλαβες ρε Ιμπαστόρε; Αν είσαι μάγκας και φοράς παντελόνια (έτσι διατυμπανίζεις στα γατάκια που έχεις γύρω σου) σήκωσε το τηλέφωνο και πάρε μας να μας πεις το παράπονό σου από κοντά και όχι πίσω από την πλάτη μας. Όπως κάνουν οι χαζογκομενίτσες. Εντάξει. Το συνηθίζεις.Το ξέρουμε .Αλλά έστω και τώρα, ψάξε μέσα σου να βρεις λίγο από τον αντρισμό που σου έχει απομείνει και  σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν κάτι παλιοδερφές της Μυκόνου. Καρφώνεσαι και συννάμα εκτίθεσαι. Εμείς σου έχουμε αποδείξει, και το ξέρεις, πως ότι λέμε και ότι γράφουμε είναι 100% αληθινό. Σε πονάει αυτό, αλλά δυστυχώς αυτοί είμαστε. Δε θα αλλάξουμε τώρα.

Ότι θες λοιπόν, σ εμάς. Και όχι στους αυλοκόλακες σου. Είμαστε εδώ και σε περιμένουμε…