Παρασκευή , 19 Οκτώβριος 2018

Πρώην κομμώτρια η αγενής δημοσιογράφος – παρουσιάστρια του BBC που εξόργισε τον Βαρουφάκη! (φωτο)

Η Βρετανή Έμιλι Μέτλις κατάφερε να βγάλει από τα ρούχα του τον νέο υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη καθώς δεν τον άφησε να σταυρώσει λέξη δίχως να τον διακόπτει με ειρωνεία και με εμφανή την έλλειψη ευγένειας. Παράξενο… οι Άγγλοι φημίζονται για την ευγένειά τους!

Emily-Maitlis

Η παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής Newsnight στο BBC,  ήρθε αντιμέτωπη με την οργή του Βαρουφάκη καθώς καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξής του μέσω δορυφορικής σύνδεσης και πήγε  τη συζήτηση εκεί που η ίδια ήθελε.

hqdefault

Είναι παντρεμένη με τραπεζίτη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, κάνει κοσμοπολίτικη ζωή και ποτέ δεν αρνήθηκε ότι μέρος της επιτυχίας της οφείλεται στην εξωτερική της εμφάνιση. Συνηθίζει να φορά κοντά φορέματα, έχει πάθος με τις ψηλοτάκουνες γόβες και τα ντεκολτέ.

maitlis1

Υπάρχει όμως και η αρνητική πλευρά όλων αυτών, αφού έχει πέσει θύμα παρενόχλησης, με τον δράστη να καταλήγει στη φυλακή.

maitlis8maitlis9

Τα βασικά της όπλα στη δουλειά της λέει πως είναι «το φλερτ, η αποπλάνηση και η προδοσία», αναφερόμενη όπως συμπληρώνει στον τρόπο που χειρίζεται το λόγο και όχι σε… μακριές βλεφαρίδες. Αν και τα δύο πρώτα σίγουρα δεν τα επιστράτευσε στη συνέντευξή της με τον κ. Βαρουφάκη.

maitlis6

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξής του και έχοντας κουραστεί να τον διακόπτει συνεχώς, ο Βαρουφάκης φρόντισε να αποστομώσει τη δημοσιογράφο λέγοντας: «Είστε πολύ αγενής, αν με αφήνατε να τελειώσω μια πρόταση, θα καταλαβαίνατε τι θέλω να πω». Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως ακόμα και οι Βρετανοί τηλεθεατές έσπευσαν να τον υπερασπιστούν και να κατακεραυνώσουν την απαράδεκτη συμπεριφορά της Μέτλις, η οποία έχει πολλάκις κατηγορηθεί για… έλλειψη τρόπων, όπως σημειώνουν ειδησιογραφικές πηγές.

maitlis5

Πριν δει τις πόρτες του BBC να ανοίγουν, είχε εργαστεί ως κομμώτρια ενώ παράλληλα ολοκλήρωνε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Queens College Cambridge. Μιλά Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Κινεζικά.

maitlis3