Τετάρτη , 12 Δεκέμβριος 2018

Ραββίνος για «Ρουβίκωνα»: Σκουλήκια αναρχικοί μια σφαίρα στο κεφάλι και τελειώσαμε αν περάσετε την πόρτα της πρεσβείας!

Επιτέλους βρέθηκε, τουλάχιστον, κάποιος να περάσει ένα μήνυμα σε όλα αυτά τα εγκληματικά στοιχεία που παριστάνουν τους «λαικούς επαναστάτες» και με την ασυλία που τους παρέχεται από το κράτος σπάνε, χτυπάνε, απειλούν και κάνουν ότι γουστάρουν στο όνομα του δήθεν αναρχισμού.

Το τελευταίο 24ωρο ένα βίντεο που ανάρτησε στο YouTube o ραββίνος Μορντεχάι Φριζής, στο οποίο εξαπολύει σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς ενάντια στα μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα.

Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση με μπογιές που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας στην πρεσβεία του Ισραήλ, ο ραββίνος περνάει από γενεές δεκατέσσερις τα μέλη της ομάδας, αποκαλώντας τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και απειλώντας τους ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους.

 «Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» αναφέρει μεταξύ άλλων στο «διάγγελμά» του ο ραββίνος και συνεχίζει λέγοντας πως αν τολήσουν να περάσουν την πόρτα τησ πρεσβείας, θα πέσουν κάτω με μια σφαίρα στο κεφάλι!