Δευτέρα , 10 Δεκέμβριος 2018

ΣΟΚ στο Survival Secret: Εσπευσμένα στην καρδιολογική κλινική ο Ντανιέλ Μπατίστα

Στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Πύργου πέρασε τη νύχτα ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίτσα, ο οποίος συμμετέχει στο Survival Secret που διεξάγεται στην περιοχή της Κουρούτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο γνωστός αθλητής, κατά τη διάρκεια δοκιμασίας αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, διαμαρτυρόμενος για πόνο στο στήθος και τάση για εμετό.

 Οι άνθρωποι της παραγωγής, χωρίς να χάσουν λεπτό, τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πύργου.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών υποβλήθηκε σε πλήρη εργαστηριακό έλεγχο και ιατρική εξέταση από τους εφημερεύοντες ιατρούς, χωρίς όμως να διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα.

Αν και τα συμπτώματα υποχώρησαν λίγες ώρες αργότερα, κρίθηκε σκόπιμο από τους γιατρούς να εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική για παρακολούθηση και περαιτέρω έλεγχο και εξετάσεις.

Από το πλευρό του δεν έφυγε ούτε λεπτό εκπρόσωπος της παραγωγής του reality επιβίωσης, αν και ο ίδιος φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Σήμερα (07/11/2017) το μεσημέρι, κι αφού συμπληρωθούν 24 ώρες παρακολούθησης, οι γιατροί, έχοντας ολοκληρώσει και το νέο κύκλο εξετάσεων, θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσει να νοσηλεύεται ή θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο παιχνίδι.