Πέμπτη , 17 Ιανουάριος 2019

Στον αέρα το πρωτάθλημα! Παράνομος ο διορισμός του εισαγγελέα Λαϊνη

Τότε, στη λίστα που απέστειλε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προς την ΕΠΟ περιλαμβάνονταν τα ονόματα των κ.κ. Γεώργιου Καράτσαλου, Αντώνιου Μαθιουδάκη και Χάιδως Σγουρδή, όχι όμως εκείνο του νυν αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα ο οποίος τελικά επελέγη. Μάλιστα, ανώτατοι δικαστικοί κύκλοι εμφανίζονται εμφανώς ενοχλημένοι από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΕΠΟ, η οποία, όπως χαρακτηριστικά λένε, προχώρησε «εντελώς αυθαίρετα και παράνομα» στην τοποθέτηση του κ. Λαΐνη, παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν στη σχετική λίστα.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε την αντίδραση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος έστειλε έγγραφο προς την ΕΠΟ χαρακτηρίζοντας «μη νόμιμη» την τοποθέτηση Λαΐνη. Το συγκεκριμένο έγγραφο έχει αριθμό πρωτοκόλου 177741/19-6-17 , και έχει επικυρωθεί και από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης (αρ. πρωτοκόλλου 5380-28/6/17).

Ως εκ τούτου, αναφέρουν δικαστικές «πηγές», τα πάντα βρίσκονται στον αέρα, καθώς είναι προφανές ότι οι θιγόμενες ομάδες θα αναδείξουν την «ακυρότητα» του περίεργου διορισμού Λαΐνη από την ΕΠΟ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «ο αγώνας τώρα αρχίζει».