Τρίτη , 11 Δεκέμβριος 2018

Στο νοσοκομείο Mediterraneo είχε κάνει μικροεπέμβαση ο Θανάσης Πλεύρης πριν τις επιπλοκές στην υγεία του

Ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πλεύρης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Η περιπέτεια της υγείας του 39χρονου δικηγόρου ξεκίνησε από τότε που υπεβλήθη σε μία απλή αγγειοχειρουργική επέμβαση σε ένα από τα κάτω άκρα του, στο νοσοκομείο Mediteraneo, η οποία όμως είχε ως αποτέλεσμα να μολυνθεί από σταφυλόκοκκο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του κ.Πλεύρη ανώνυμες πληροφορίες έκαναν αναφορές για μικροεπεμβάσεις του πρώην βουλευτή σε διάφορα νοσοκομεία, ωστόσο όπως έγινε γνωστό η επέμβαση, μετά από την οποία ξεκίνησαν οι επιπλοκές πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Mediterraneo στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ο 39χρονος δικηγόρος εισήχθη σε αυτό την Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., με εικόνα σήψης. «Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα», ενημέρωνε στην ανακοίνωσή του Ιατρικό Κέντρο, σημειώνοντας ότι «λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη».

«Από τη θεραπευτική ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές. Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη», κατέληγε η ανακοίνωση του Ιατρικού.