Τρίτη , 23 Οκτώβριος 2018

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ – ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ – ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Την ποταπή επίθεση που εξαπέλυσε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Κωνσταντάτος εναντίον της Νάσης Πετριτσοπούλου, δασκάλας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού και στελέχους της παράταξής μας, αν δεν έκρυβε μέσα της τόση μαυρίλα και φασισμό θα την θεωρούσαμε απλώς γελοία. Γιατί τι άλλο από γελοιότητα είναι κοτζάμ δήμαρχος να δηλώνει ότι η σωματική του ακεραιότητα απειλείται εξαιτίας ενός σχόλιου που όχι μόνο δεν έκανε η ίδια, αλλά το απάντησε κιόλας όπως έπρεπε και με το γνωστό της χιούμορ!

Όλοι έχουμε καταλάβει ποια απειλή … απειλεί τον Γιάννη Κωνσταντάτο. Ένα μολύβι που γράφει εύστοχα και τσουχτερά και που ούτε μία ούτε δύο φορές τσαλάκωσε τον δεσποτισμό του. Η Νάση είναι μία δασκάλα αγαπητή στους γονείς και στους συναδέλφους της για την εργατικότητα και το ήθος της και το «χειρότερο» είναι μάχιμη στην Δημοτική Συνεργασία με τον Χρήστο Κορτζίδη.

dimotikisynergasialogo-580x386  kortzidis_site_645x

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος μόνος του καταφέρνει να κάνει μικρό το πολιτικό του ανάστημα. Καθώς ο χρόνος περνάει η μηδενική του ανοχή στην κριτική και τη διαφωνία σε συνδυασμό με την αλαζονεία του τον οδηγούν σε συμπεριφορές όλο και πιο ακραίες. Αλήθεια μετά τη δασκάλα, ποιος άλλος άραγε έχει σειρά;

Καλούμε κάθε σκεπτόμενο πολίτη να καταδικάσει στην πράξη και με τη στάση του, αυτή και όλες τις προηγούμενες αυθαίρετες και ωμές επιθέσεις εναντίον συμπολιτών μας.

«Aνακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης»